Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

miksinka

tak presne to mam aj ja!!!MAm neskutocne zavraty,a aj mam pocit,ze uz uz padam!Pijem vela vodicky,poviem si,mze ak odpadnem tak ma niekto najde a pomoze mi!!!Potom si este hovorim,ze doteraz som este neodpadla,tak neodpadnem !!!Aj to predychavam!!!V najhorsom pripade si rychlo cupnem alebo sadnem!
Najlepsie je opakovat si-nic mi nie je,nic mi nie je,nic mi nie je!!!Aj tie zavrate potom prejdu...lebo aj tak su len na podklade psychickom!

Silvi

Dik za radu, ale chcem sa ta spytat, ci nemas aj taky problem ako zavraty, neistota pri chodyi a pod. Vies mna ked prepadne strach, tak sa mi stava presne to a potom si namyslam blbosti.

miksinka

Moja psychologicka mi povedala,ze vedci su presvedceni o tom,ze nieco existuje-duch sväty-stale kam pojdem a co robim,tak on je so mnou a mi pomaha!
ja si to takto hovorim,ze Boh je nado mnou,vsetko,co sa stane je skuska od neho,(je to pre mje dobro) a ja to vsetko musim zvladnut!On na mna dopusti len tolko trapenia,kolko unesiem!Nikdy nas neskusa nad nase sily!!!to mi hrozne pomaha!!!!

miksinka

prepac moja,kecam aj s kamoskami...
Vies aku radu mam???JA som katolicka a mne hrozne pomaha viera!!!
potom som este aj zacala rozoberat ten strach-co to vlastne je?pomohla mi aj jedna kniha-umenie zit bez strachu-tam bolo,ze aj ten strach sa da obratit na dobre myslienky...ak ta napadne nejaka hlupa myslienka,tak si musis povedat,je to IBA MYSLIENKA,a ja ju mozem odohnat.mysliet na prijemne veci!Najlepsie je ak mam ozaj najviac prace...
ak pridu na mna hlupe blbe myslienky-tak si zacnem hovorit-uz ste ma dost trapili!uz to viac nedovolim.Su prijemnejsie veci a na tie budem teraz mysliet!

Silvi

A dari sa Ti to. Ak mas nejaku dobru radu tak sem s nou. Ja som dnes v noci mala taky blby pocit, ako pred polrokom, ked sa to zacalo, myslela som ze zasa dostanem zachvat, ale nastastie to preslo. Bola som trocha dlhsie hore, lebo som si potrebovala na dnes pripravit nejake veci a zrejme sa to tak prejavilo.

miksinka

vies,aj ja to teraz mam!V praci si poviem,ze musim vydrzat,a potom ked pride volno,tak mi nedaju pokoj take bludne myslienky...ale aj tym musim uz coskoro rozkazat!Ked pracujeme,musime mat aj volno a uzit si ho ako sa patri...Zaslusime si aj relax!!!Najnovsie teraz pracujem na tom!!!

Silvi

Si zlata, ale moju pracu beriem uz ako rutinu a ked som pred ludmi, tak si tiez poviem, ze to musim zvladnuť, predsa sa nezosypem. Horsie je to cez vikendy, kedy by mal clovek oddychnut alebo vtedy, ked nemam co robit, vtedy mam tie blbe pocity.