Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja som este len ranajkovala!tak normalne:)))
Ved ja sa sama divim,ako to zvladam!Ale uz som si musela rozkazat,ze tej paniky bolo dost!Dokedy este?Bola som uplne normalna a nejaka debilna panika a hlupy myslienky mi nebudu uz nadalej zneprijemnovat zivot!!!Tak sa snazim!
Ale ved ty tiez prednasas,pred ludmi!Tak vidis ze si jednicka aj ty!!!
asi idem k tebe studovat:)))
Aj ja som uz tu. Tak,obedovala som nejaku polievku, ktoru neviem identifikovať a stroganov so zemiakmi a tatarskou. Kedže to bola prva strava, ktoru som dnes jedla tak pomohla. Co sa mna tyka, nemam vela noviniek a ani taku zaujimavu pracu ako ty. Ale ked tak nad tym rozmyslam ani neviem ci by som ju zvladla (myslim teraz), stale novi ludia, praca ktora nie je stereotypna, musis byt velmi komunikativna a aj v psychickej pohode. Mna by prepadla hned panika a strach ze to urcite nezvladnem. MAs moj uprimny obdiv.
uz som tu!
co si obedovala???
dobru chut k obedu!!!
nove?pracu na desat dni..." novych napadnikov...nove znamosti!kedza robim reklamu pre Campari,zoznamila som sa so sefom pre Campari tu v Stutti!Je velmi prijemny mladucky,ale...MAm pocit,ze je teply..Poznam sa s nim len asi tyzden a vcera ked sme mali navstevu z bremenu,(bol tu najväcsi sef pre Campari z celeho nemecka)prisiel ku mne a vybozkal pobozkal ma ako keby sme sa neviem ako dobre poznali!tak som cucala!
hned som spät!napis ako ty!!!
Idem teraz na obed a potom sa opät ozvem. Zatial sa maj.
popis nieco!!!ja si odskocim do kaufhofu na vodicku a hned som spät!!!
Ahoj som v praci. Teraz mi skoncilo jedno cviko a o pol druhej ma caka este jedno, takze mam trocha casu pozriet sa sem. Pochval sa co mas nove?
ahoj silvi,aspon ze ty si tu!MAm s kym pokecat!ako sa mi mas?si v praci???
Ahoj miksi aj ja sa cudujem, ze je tu dnes tak prazdno.