Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

inka tak nech sa darí a dobre to dopadne a nepripúštaj moc pochmúrne debaty a proroctvá,ty máš fajn humor tak ho pusti na plné obrátky a mam nové fotky tak ti moje dieta niektoré posle a cakam aj tvoje.Pekný den

damaxy

Silvi a toto manžela odnauc povedz mu ze aj v biblii je napísane aby nezapadalo slnko nad vašim hnevom a má to zmysel.Veci si treba vyjasnit kazdý by si mal v pokoji povedat co sa mu páči čo menej čo vôbec.a aj ked nesúhlasíte navzájom,môžete o tých druhých názoroch rozmýšlat a možno zistíte,že neboli najhoršie.Toto by mne môj muž nikdy nedovolil on vždy trval na tom aby sme sa rozprávali.Na začiatkoch som sa zvykla urazit a zamknút.On čakal pri dverách a ked som vyšla rozhovor nás neminul.Odvtedy aj poviem to sa mi nepáči nesúhlasím,no mnoho krát rozhodne on aj proti mne.Ale mám svoj názor o ktorom vie aj on a to ma oslobodzuje.Niektoré veci rovno poviem,že tak robit nebudem a nerobím,ale ostatná rodina ano.Pretože podla niečoho sa treba riadit a niekedy ho presvedčím a je po mojom.Komunikácia musí existovat.

damaxy

tish aj ja idem dnes k zubárovi ale na 13,30.takze nejdeme same ja s tebou a ty so mnou.Vyzerá že dostaneme po plombe a pojdeme spokojne domov.

damaxy

dievčatá vidite aké vieme byt statočné,ale pochválil nas za to niekto.mozno sa to zdá aj smiešne,ale ja som na to prišla okrem iných mudrejších,že chválit treba.Lebo pochvala je velké povzbudenie.To nie je nič čo by sa nepatrilo,ani slová dobré sa chváôi samo neznášam.Takže ja vás pochváli,že ste dokázali vela a chválte sa aj pred sebou.A robím to aj vo výchove.Kuchyna ako po zemetrasení,no najprv pochválim vytvor a po chvíli poviem,že trochu menej neporiadku a ako by si to mohli robit a tak.Nás maja mama ,preto si to pamatám najprv sfukla,že načo sme to robili ako to vyzerá a potom prišla pochvala.Slova v podstate rovnaké len opačné poradie a dva rôzne pocity.Takto sa pestuje aj sebavedomie.Takze nezabudnime na pochvaly,ved všetko do čoho sa púštame chceme robit druhym pre radost.tako prečo si nepovedat niečo pekné aj sebe?

Silvi

Aj ja si myslim ze cakal na moju reakciu, ale ked som nahnevana nezvyknem to dat najavo hned, lebo ako vravis ty, snazim sa kontrolovat, to je jedna vec a druha je ta, ze doma sa s muzom nerozpravame, ked sme nahnevani (ja by som sa aj, ale on vydrzi aj tri dni mlcat)a potom zvycajne ustupim ja pre pokoj v rodine, co tiez nie je dobre, ale niekto musi mat rozum, no nie? Takze sila zvyku, ked nemozem riesit problemy s najblizsimi, je velmi tazke ziskat hned doveru k cudziemu cloveku a pochopit to, ze on je tam na to, ze ma chce vypocut a nerobi to len preto, ze musi.

tish

aaaa sakra zase sa crta upachteny den, musim toho vela postihat aspon ze ma zubarka strcila este dnes, lebo dva dni budem trcat na jednom seminari a nemozem behat po doktoroch , parom aby vzal taku robotu. no nic, snad bude dobre.

inka

ja som rada,že mam ju,ona už so mnou tiež tolko preskakala,že som jej skutočne vdačna.dufam,že všetko dopadne dobre a potom sa vam ozvem.
silvi a som rada,že ti posedenie dobre dopadlo.možno len čakal na tvoje reakcie a chcel od teba niečo dostať viac .ako je to dobre ked zo seba vypustiš ten hnev,že?ja som sa pred tym vela kontrolovala,vždy som mala na mysli,čo povedia ti s ktorimi sa rozpravam,aby ma niekto nepočul že sa vobec rozčulujem a potom ani aby som ja niekoho nerozčulila alebo neurazila.ale čo som si ja myslela,nad tym som nerozmýšlala.tak už sa aj ty budeš tešiť na tie prijemne sedenia,kde sa môžme vykecať a ešte sme aj vypočute.

Silvi

Inka ja som takto chodila pred rokom po doktoroch so svojou sestrou, ked som ochorela ja, tak mi zrazu nikto neveril a musela som sa navsetky vysetrenia dostat sama. Doteraz nechapem ako som zvladla vobec viest auto, ale po vlastnych som nevladala chodit takmer cely tyzden. Tvoja priatelka moze byt rada ze ta ma. Niekedy ti pomozu skor cudzi ludia ako tvoji najblizsi, v com som sa ja bohuzial utvrdila. Drzim Vam obom palce a nech vsetko dobre dopadne.
Ja cakam na sefa, som zvedava aku bude mat zas naladu. Dufam, ze to vsetci prezijeme. Cauko.

inka

gina,naozaj sa všetko da zvladnuť,len si asi terba viacej veci priznať a hlavne odhaliť ich v nas.a s tou fobiou na lieky,to ja velmi dobre poznam,ja by som si nedala ani paralen,kym by som sa neporadila aspoň v 5 lekarňach.neviem kde sa to vo mne vzalo,ale je to tam,už som si z tej makovice vela veci vyhadzala,ale predsa ešte mi niečo zostalo.tak treba najprv sustrediť myšlienky akym smerom sa poberaju,načo najviac myslime a postupne odhalime,čo v nas vyvolava ten pocit uzkosti a nevyrovnanosti.vela šťastia a nech sa ti u nas pači!