Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

miksinka

chudatko!
ja celkom ok,utekam do 10 dnovej prace,a mam hrozne nizky tlak!toci sa mi hlava!
pada tu dazd:(((vy ako?

tish

ale nejakym sajrajtom hnusmym mi preplachovala kanalik az mi dvihlo ventil a ja si to tiez musim preplachovat tiez sajrajtom ale nastastie menej hnusnym ale aj z toho ma mierne natahuje. ani neviem ci lepsie obdobie, tolko toho mam ze to ani nevnimam. a ty?

damaxy

no a čo si si kúpila? a ešte všetkym myslime navzájom na seba v tých kreslách dnes idem ja ,barunka a tishi.

barunka

ahojte. Je to sranda,ale aj ja idem dnes na 15,00 k zubárke. Au.Už teraz ma bolí celá huba.
Poviem vám ako som dopadla v piatok na nákupoch. Môj mužíček ma zaviezol do jedného veľkého nákupného centra v BA a nechal ma tam. Išiel niečo pre firmu vybavovať na druhý koniec mesta.Tak ako veľká hrdinka som sa vybrala nakupovať.Nakupovanie prebiehalo v poriadku, bola som vo svojom živli-y neviem aké i.y.alebo živle.Bola som tam štyri hodiny sama.Keď prišiel manžel bola som už fakt unavená.Sadli sme si na kávu a potom pokračovali.Vošli sme do dráčika,že kúpime niečo malé-milé drobcovi.Bolo tam veľa farieb, silné svetlo,málo vzduchu...no čo budem hovoriť.Roztriasla som sa ako osika.Vyšli sme úplne von z nák. centra,10 min. som si vonku posedela a sledovala ako zapadá slnko.A prešlo to.Po 10 minutách !!! No čo keď už som bola na nákupoch a peňaženku ešte napoli plnú, poďme ho ešte nakupovať.Potom už bolo všetko úplne OK.Takže ,že som to ako tak zvládla.nabudúce to bude ešte lepšie.