Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
barunka tak tomu by sa potešil nielen vašnivy rybar ale aj moj manžel.škoda že ti to nevyšlo,ale ved si mu ho mohla dať na neaky iny termin.moj ma 3.11.,ale tiež neviem čo mu podarovať,ako každy rok snad s vynimkou ked mal okruhle.tak nech su hlavne zdravi a šťastni so svojimi užasnymi manželkami a zlatymi detmi!
teraz v piatok má 27.10. Ja som to preňho dlhšie plánovala.Keďže je vášnivý rybár,chcela som mu darovať zájazd do Nórska na rybačku.Z toho zišlo,lebo ho teraz neuvolnia z roboty.Má nejakú dôležitú zákazku.Čiže plány moje aj prekvapko sú v čudu.
Ahojte dievcata uz pracujete?
damaxy: pozdrav som Jarke odovzdala, hoci cvicit vcera nebola, lebo mala nejake zdravotne problemy. Pozdravuje ta.
barunka kolkateho ma manžel narodky aj moj ma.ja som myslela že ten tvoj už mal.je tos nimi ťažke pre mna sa ovela lahšie vymyšlaju darčeky.
ahoj ja už som zase tu.skoro ráno tu nikoho nebolo,tak som pracovala.A okrem toho riešim manželove narodky.Som z toho na nervy.On chce oslavu,ale ešte neviem či doma alebo v reštaurácii.Nechce byť pritom stredobodom pozornosti.Mňa z neho klepne.Oslava má byť už teraz v piatok,teda aj v sobotu,lebo nás je veľa.A pozvať 18 kusov ľudí do reštiky je dosť drahé hlavne teraz pred vianocami.To nehovorím o tom,že nemám preňho žiadne prekvapko.Drahé oblečenie na zimu má,ale to nie to pravé na narodky.Tomáš si ešte tu? Neviem koľko máš rokov,ale čo by tak potešilo chlapa??
damaxy dakujem za krasny mail,odpisala som ti.
ahojte dievčata,zdravim vas dlho sme sa nevideli nepočuli,tak som rada že som zase medzi vami,ak tu vobec niekto je.