Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

prave som dorazila,tak samozrejme prve k počitaču.
damaxy je to so mnou ťažke,ja tu žiadny odkaz nevidim.to zase asi potrebujem heslo jej,že?idem jej zavolať.

damaxy

inka uz si spet.dostala som maila aj druhého a prihlasila som si tvoje číslo a nechala som ti aj odkaz tak si klikni a skús a inak ak ma dcera pc v Blave aby sa nehnevalaked si budeme vypisovat.

pity

Uz 4 roky mavam nejake samovrazedne myslienky spojene s pocitmi uzkosti. Psychiater mi povedal vraj je to OCD. Beriem citalec, chodim na terapiu a psychologicka mi povedala, ze to nie je OCD, ale skor nieco ine, nevie definovat co. Nejaky odbornik na pokec?

damaxy

idem si pozriet hviezdy na lade lebo studenková vraj podla tlace kritizuje Kmotríkovu,no aj podla mna je drevená,ale čo už ja by som tiež bola teraz a preto by som tam nesla.Asi to zdenka naznacuje?

damaxy

Silvi dakujem ti za vybavenie.Barunka toto je tvrdý oriešok vymyslat,ked pomaly ani nie je z čoho vybrat.Pre mna toto byva na Vianoce.Na narodeniny my to robíme tak,ze ja nieco upeciem a urobime si rodinné stretnutie a moj muz má rád cokoladu,takze ked od kazdého dostane nieco cokoladové stací a potom ideme ešte na nejaký vylet aj s nákupmi a s nejakou restauráciou.Je to tazké vyberat s detmi to nebol problém kym boli mensie.

damaxy

ahojte dievcatá,aj som ti Inuska odpísala,ked ty si stihla v tom frmole a to icq to staci len vase cislo a potom sa najdeme.no ja tiez len cez mladych a ked si uz zapísana potom len kliknem a mam ta celu vecnost