Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

gina

Ahojte babenky.Mam nejaky ten cas tak sa vzdy velmi rada pozriem co mate nove a co nove sa udialo.Kedze dost cestujem tak som niekedy rozlietana a clovek zabudne ako ten cas rychlo leti.Miksinka chcela som sa ta opytat keby si bola taka zlata a napisala mi co je to ta tetenia?Rada by som nieco o tom vedela.Inak je velmi dobre ked mate dobreho psychologa alebo psychologicku pretoze ked vieme co sa s nami deje a vieme si to aj zdovodnit a pochopit lahsie sa stym clovek popasuje.Aj ja som niekedy chodila k psychol.a ked som uz citila ze to ostatne musim zvladnut sama tak som to ukoncila.Teraz som sama sebe psychologom a je to fajn.Takze vam drzim palce aby ste vsetko zvladli a prezivali len pekne dnicky..ahojte

damaxy

takze som si to dočítala a veeela som dnes urobila,teraz idem len oddychovat.Inak nesiel nam internet tak asi preto som veeela porobila.Viem že kazždá už ste ta tam ale myšlienkami sme aj tak poprepájané.takže príjemný večer prajem všetkým,ktoré pracujú na svojej osobnosti a nech to dovedu aspon k dokonalosti.Preto aby sa nám s ostatnými dobre žilo.

tish

tak sa maj pekne silvi, ja by som potrebovala dlhsi oddych aspon na par tyzdnov, mozno by mi pomohlo. niekedy mavam taky pocit vycerpania ze mam strach, ze niekde odkvacnem a drzim sa len silou vole. pekny zvysok dna, papa

Silvi

Teraz som celkom v pohode, horsie to bude zajtra. Uz idem domov, vecer mame aste dajaku poradu (v bytovke, takze musim ist este tam. Maj sa pekne a radsej si oddychni ak sa da, robota pocka na Teba aj zajtra.

tish

ahoj silvi, pracovne hovadiny ma otravovali a este aj budu. inak sa mam dost na figu, chyba mi oddych a poriadne vypnut. a ty ako?

Silvi

Inka zabudla som Ti povedat. Ideme vytycovat jednu stavbu, neviem presne kolko bude mat poschodi a robi sa to cez piloty. Takze ked postavia jedno poschodie, tak im ich musim vytycit (presne odmerat polohu kde budu, a az potom mozu pokracovat. Tak dufam, ze zajtra sa to podari, ako vravim, ked nemusim, nekukam sa dolu len do stroja. Cauko, idem daco porobit a potom sa na Vas pozriem.

Silvi

MNe to nie je jedno komu to poviem, lebo robim na skole a nepotrebujem niekomu vysvetlovat ze nie som cvok, co som si predtym aj sama o sebe myslela. Odkedy mam tieto problemy, tak som sa naucila trocha mysliet aj na seba, predtym som v robote robila okrem ucenia vsetko mozne a ked niekto vidi ze zvladnes vela veci, preco Ti este nanalozit nieco navyse? Teraz s kludnym svedomim poviem, ze nieco robit nechcem a nech si to kazdy vysvetli po svojom. Uz sa nenechavam vyuzivat. Mam aj rodinu a vlastne zaujmy. Predtym som nikde nechodila, len z roboty domov a naopak. Clovek potrebuje aj priestor pre seba, len tak moze fungovat a byt v pohode aj psychicky. Ked mi to doktor povedal, tak som mu hned povedala, ze nechcem vyzerat ako sebec, hned ma vsak vyviedol z omylu. Mal pravdu, je mi trocha lepsie, chodim v utorky cvicit a chcem sa prihlasit aj na anglinu a spravit si nejaky certifikat, aby som sa vedela dohovorit. Aj moja polovicka sa musela naucit, ze mam aj svoje zaujmy, pomaha mi s malou a pomaly sa ho snazim naucit rozpravat sa medzi sebou, ak mame problemy, riesit ich spolocne, a pod. Predtym na mna pokrical, ja som sa stiahla a bolo vsetko po starom, lebo sa nerada hadam. Teraz sa nedam, ak nie hned, tak sa musime porozpravat neskor, aj tak ho to neminie.To mi poradila nasa zlata damaxy, za co jej dakujem.