Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
svrbia, asi mi zase o kusok rastu osmicky. ale idem uz domov je piatok, netreba to prehanat :)
ahoj,ešte bolia,tisch?
ahoj inka, ja stale papam banany, na moje rozvrtane zuby ani ine nemozem :)
silvika už si sa vratila z terapie,ako bolo?
ahojte dievčata,tak spapali ste banany?ja tiež pekne pravidelne papam bananiky,aj ked najviac mi chutia v čokolade,ale je fakt pravda,že banany pomahaju aj na večer na spanie.niekedy sa hovorilo o jablku navečer ale mne sa osvedčili banany.po jablku je človek neako hladny ale banan aj zasyti aj asi upokoji.
pa utekam aj ja!!!papa
No vidis miksi. Vedela som ze to zvladnes. Ja sm sa akurat vratila z meracky, idem sa poumyvat a bezim na terapiu. Zatial sa maj.
frajo utekaj na depky!
silvi,tak vies ako to dopadlo!?tocilo sa mi v hlave este asi hodinku!POtom to preslo,lebo som si dala par slukov sektu!potom som dostala minizachvat,prezila som ho, a potom uz bolo ok!Vecer som mala perfektny,kamoska urobila rezne,boli sme tam asi 10 sloveniek a 2 cesky,vypila som jedno pivo a bola som opita a bolo mi fantasticky...
spala som ako zarezana,dnes som trosku vybluta ale pijem kavicku tak snad pomoze!a vy ako???