Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

kacka

Lekárka mi teraz povedala, že to čosi vylučuje - nejaký odborný výraz, ktorý som si nezapamatala a potom to môže spôsobovať aj silnejšie krvácanie. Vraj by sa to vtedy malo vysadaiť na ten týžden. Ja ho užívam už 1,5 roka a silnejšie krvác. som nepostrehla, tak som chcela vedieť aké informácie o tom máte vy.
Ked hovoríte, že máte motáky, tak sa k vám pridám ja si od soboty pripadám ako mechom buchnutá. Tiež mám zvláštn pocit v hlave, som unavená a ešte mi v nej aj treští.

Silvi

Stalo sa, ale ja si tera myslim ze aj to zle nas dokaze nejakym spôsobom posilnit. A tebe sa to podarilo, z toho co pises vidno, ze si silna osobnost a naucila si sa zladat take situacie. Mne sa to zial este velmi nedari. Psycholog mi tiez povedal, ze k zlepseniu nepride hned, ked som organizmus vycerpavala a nepocuvala co mi telo hovori taku dlhu dobu, nemozem od cakat ze sa hned zregeneruje a da dokopy. Vies ja som si predtym myslela, ze parkrat za nim pojdem a vsetko bude OK. Velka chyba.

inka

ja to tiež nevešam každemu na nos,lebo viem že ludia maju predsudky,ale ked už nato pride reč je mi to viac menej jedno.ale su osoby ,ktorym by som to rada povedala ale ešte som to neurobila,pretože viem,kde by ma zaradili.

inka

tu nejde o vsugerovanie ale ako hovoriš,tym že neustale naša mysel pracuje na plne obratky v negativach tak sa oslabuju aj ine organy,napr.blokady na chrbtici a potomsa zablokuju drahy v tele a energia nema ako prudiť do tychto organov a niektore sa potom stavaju slabšimi a ked sa s tym nič nerobi tak vznikaju ochorenia.mne to bolo aspon takto vysvetlene a na mne to aj tak fungovalo.nikdy nie je neskoro s tym niečo robiť a preto treba počuvať varovne signaly našho tela a posluchať ho.ak hovori,že je unavene treba mu dať oddych,ak hovori že sa mu niečo nepači treba s tym pohnuť a niečo robiť.ach,keby som ho ja len počuvala skor ale stalo sa...

Silvi

miksy budem na teba mysliet a potom sa ozvi ako si dopadla, urcite to zvladnes.
Inka tak pekne ma vola len moje mama. Svokra silvinka a to strasne neznasam, lebo je falosna ako pätkorunacka.
Ja som na sedenia chodila najprv s obavami, hovorila som si ze som strasne dopadla, ked neviem svoje problemy zvladnut sama. Co sa mam cudziemu cloveku zverova? Ved oporou by nam mali byt najblizsi! A o tom to cele je. Od zaciatku som mala k sedeniam negativny postoj, az potom mi v tej mojej palici doslo, ze on mi chce pomôct, aj ked som mu neôveovala. Takze pomaly sa to upravuje a teraz sa na sedenia tesim aj ja. Dokonca sa mi podarilo k nemu dostat aj moju najlepsiu kamosku, ktora jedina samozrejme okrem Vas vie ze k nemu chodim a berie to v pohode, nemysli si ze som cvok alebo totalne nevyrovnany clovek. lebo zial predsudky stale existuju.

Silvi

Mne zas psycholog povedal, ze to nie je len o psychike. Organizmus je vycerpany a potom, ked sa vsetko nahromadi, tak sa to nejakym sposobom odzrkadli. Skus sa poradit s lekarom o nejakych liekoch ak je to mozne. Podla mna sa neda vsetko vsugerovat.
Inka aj ja ti zavidim tvojho psychologa. Zajtra uvidim, ci sa ten moj trocha polepsil alebo nie.

inka

ja sa silvika vždy tešim na tie sedenia,len škoda že ta hodina tak rychlo ubehne.ja už ked sa rozkecam neviem kedy mam prestať.aj dnes mi hovoril že by som sa strašne rychlo chcela všetkych problemov zbaviť,ale na druhej strane že je dobre že vobec chcem niečo s tym robiť a že som si začala uvedomovať čo sposobilo tie problemy.

miksinka

silvi tlak mam nizky stale!pijem vela vody a aj tak!
inka my mame to iste stale sme behali po lekaroch a vsetko ok.a cloveku stale nedobre!uz to mame! psychika!mne povedala psychologicka,ze to mam nachytane od mamci!
silovi,co len budes potrebovat tak sa ozvi!!!
baby musim zdrhat