Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
damaxy, vlastne zajtra je sobota, takže budete mať všetci konečne čas na rodinu. Nevadí, ona napíše, ak bude vládať, pretože nemá energiu na nič a ledva "seba obriadi". Všetko ju neuveritene vyčerpáva. Ak napíše, tak poradí, kto tu bude. Uvidíme, ako sa bude cítiť. Ale aj tak ďakujem.
ono sobota a nedela niekedy je taka prázdna ale my sme veščinou doma a ja tu nakukam ja mam PC pustené skoro celý den lebo každý na chvílu odbehne nech napíše.Uz len to že to vypovie jej urobí dobr,tak ju presvedč a ak bude schopná na začiatku kym sme sa nepoznali sú dobré príspevky ze by si počítali aj ako my sme začínali.Teraz jej je iste velmi zle.Takže dávkujte opatrne aby neuškodilo.
damaxi, mám kamarátku, ktorá má veľké psych. problémy. Vieš, je to nahromadené z detstva. Navrhla som jej, že tu môže napísať. Neviem, kedy to bude, ale budem rada, ak jej pomôžete. Bola aj za psycholog. aj na vyšetreniach, niečo o chronickej únave mi hovorila...neviem všetko, ťažko sa mi ju chápe, pretože má dosť negat. myslenie a je z toho nešťastná. Doteraz som pri nej sedela, dala si tabletku a zajtra ideme narovnávať chrbticu. Budem jej psych.opora. Ale ak bude čas, napíšeme. Ja len, aby tu niekto bol :))
ano
damaxi, si tu ešte?
dakujem Miksinka a aj tebe a všetko dobré nech sa ti mota okolo
krasny vikend babenky moje!
Ahoj inka uz som vratila, v pondelok napisem viac, lebo sa strasne ponahlam, ale bolo to dnes celkom fajn. Maj sa pekne a prajem krasny vikemd.
lucia ak tu ešte budeš,zaujimalo by ma či maš neaku skusenosť s homeopatiou?
tak veru,treba si užiť vikend a hlavne ked je take krasne počasie ešte stale.