Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
KAcka ja som to nevedela, ale uzivala som ho aj vtedy, dokonca som brala aj mageziove ijekcie a lekarka mi povedala, ze to nevadi. A preco sa nesmie uzivat?
vidis aka si sikulka?
ja mam zas od vcera take tocenie v hlave ze som z toho az nestastna...Musim si ale 6 hodin odstat...uz teraz sa bojim ako to tam zvladnem....uz mam tej tetanie plne zuby!
Ahoj miksi.Co mas nove? Ja mam dnes ubehany den. Akurat som sa vratila z exurzie so studentmi, podarilo sa mi v cudzom meste autom trocha pobludit, ale nakoniec vsetko dobre dopadlo, prisla som nacas, oni boli spokojni, ja tiez, takze vsetko je OK.
ano ja!
Ahojte, ste tu este niektora?
dobre ranko!
Dobré ráno, chcem sa spýtať či niektorá z tých čo užívate magne ste vedeli, že počas menzesu sa nemá užívať. Ja som sa to dozvedela teraz až po roku a pol. Každý lekár to berie uplne inak a ani na to neupozorní.
dobre ranko tak uz som konecne tu
no si ma este neautorizovala. teda ked si zapnes tu listu, kde mas kontakty, uplne hore mas napisane: main, contakt,help(ale mozes to mat aj prelozene do slovenciny abo cestiny ),teda stuknes na contakt
3:uplne prve je -najstst uzivatela.. (F5)
4: naskoci ti tabulka do krotej zadas toto cislo:271-029-883
5:potom das vyhladat a ked ho najde tak nan 2 razy stuknes
6: das autorizovat a budes pritakavat stale....
7 potom by to uz malo ist
ja tam namam masku