Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Silvi

miksi drz sa a bud rada, ze budes stat na zemi. Ja zajtra musim stat na streche, predtym zjem jeden neurol a nepozeram sa radsej dolu.

inka

neviem či su tieto choroby vrodene neak alebo čo ale u nas mame tiež podobne symptomy všetci ako nas je,od maminy až po bratov.lenže nikdy nikto o tom nehovoril tak otvorene,až teraz ked som ja začala viac rozpravať na podnet toho psychologa,tak mi rozpravaju ako behali po doktoroch a nevedeli im zistit čo im je.

Silvi

miksi a nemas problemy s tlakom? Ja som na zaciatku uzivala Concor a potom sa to upravilo. Teraz mam problemy s rovnovahou, ked sa niekde ponahlam alebo mam vela stresov, tak mam taky zvlastny pocit, akoby som sa nevedela udrzat na nohach. Zvycajne to predycham a poviem si, ze ma to musi prejst, lebo inak sa strasne zlaknem a som tam kde predtym. Drz sa moja. Ten preklad budem potrebovat neskor, tak v decembri, ale budem ta otravovat len vtedy, ked si fakt nebudem vediet rady, urcite mas aj svojej roboty dost. Teraz este len robim vypocty.
A ty inuska co mas nove? Ja zajtra rano idem do terenu a o druhej mam sedenie u psychologa. Dufam, ze to bude take prijemne ako naposledy.

miksinka

ved pijem!uz mam v sebe urcite liter!dalsi uz mam kupeny!keby som tam nemusela stat!tak by to bolo vsetko ok!
aj ja chcem takeho psychologa ako ty!
Baby mojej mamke dnes zistili tiez neurotetaniu!A ona chudinka ze co sa jej tak stale toci v hlave!!!

inka

tak šelijak,ale da sa.teraz som mala tiež trošku rušno,ale dnes som bola na sedeni u psych,tak je dobre.ten človek mi dodava silu pozerať sa na svoje problemyz uplne ineho uhla a to ma povzbudzuje.a neboj to prejde,pi len vela tekutin

miksinka

ahoj inuska!unavena ani nie,len sa mi toci v hlave!otrasne!
silvi a ty si mi teraz pomohla,mas pravdu,ked zvladam paniku a ten zvysok,zvladnem aj toto!
Samozrejme ze ak budes potrebovat pomoc,tak ti pomozem!viem tu nemcinu tak obstojne,co nebudem vediet,tak sa opytam,a tak ti to prelozim!!!ale s tym nieje problem!
inka ty ako???

Silvi

Neboj sa urcite to zvladnes.Ked dokazes zvladnut paniku a zkost sama v cudzom svete, tak dokazes vsetko.
Chcem sa ta opytat, ci vies dobre nemcinu, vies pisem kvalifikacnu pracu a zohnala som si jednu dobru knizku, zial je v nemcine. To co potrebujem, som si pomocou translatora prelozila sama, ale nie som si ista ci dobre, keby som potrebovala pomoc mozem sa na teba obratit? Len skontrolovat moj preklad, ci som to dobre prelozila. Diky.