Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahojte.Inka oslava dopadla dobre. Dokonca výborne. Bolo veľa srandy,manželovi som darovala-pre srandu-tortu so ženským poprsím,dostal hodinky,model stíhačky,nejaké somarinky na ryby.No spokojne sa usmieval.Dokonca mi ráno po oslave pomáhal s riadmi.
Kedže pozvaných bolo veľa,trochu sme ich rozdelili.Jeho rodina 10kúskov u nás doma,moja rodina 5kusov v reštike(aby som úplne nezcvokla).Teraz ma čakajú už len Vianoce.Teším sa.
Dnes celkom dobre, ale predvcerom mi bolo v noci dost blbo (vcera som si tu dost vylievala srdce). Dufam ze to prejde. A vidis, este v piatok som radila Tebe. Teraz cakam na muza, lebo tiez sedi u zubara, vyhnala som ho, lebo naposledy isiel az ked bolo velmi zle a veru vsetci sme si vtedy uzili svoje. A ty co mas nove?
ahoj silvi ako mas???
ahojte dievcata. Zajtra mame volno, tak prajem vela oddychu a pekny den, aj napriek tomu smutnemu sviatku.
bry den...inka ako mas???a ty damaxy???
skusim ist na kacenu
post samozrejme dnes nejde,ale dobre ked budem pripojena tak sa ohlas o pol 6 idem na anglinu a inak by som tu mala byt
lenze ja ta tam mam ale nie si autorizovaná idem pozriet lebo to je na mase
inuska idem na tie palacinky a detiska majú o štvrtej imatrikulacie a ja pokoj a nebude mi tu nikto nakukat lebo manzel asi zdriemne tak ho navodím a pripojim sa.
nie na inke,