Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

ved to je to niekedy ju nerešpektujeme a niekedy sa nedá ovplyvnit a kolisavá nálada,nech ta opet vyniese do jasnejšia.

anita

Ale ja predsa nerozhodujem o tom, že z mierou. Moja miera je už dávno prekročená a osamelosť ma ničí. Nemôžem v tom nič urobiť :(( A aj keď robím, tak to nemá výsledok.

damaxy

inuska vsetko prislo si šikovná maš jednotku a daj jarítkovi podpísat,aby vedel akú šikovnicu šikovnú má doma

damaxy

anitka to je pravda,ale kým nie si osamelá je dobre.V samote si všeličo môžeš porozmýšlat ja mam rada aj samotu.Niekedy ju človek potrebuje.Niekedy môže aj liečit.Ale ako raz niekto múdry povedal všetkého s mierou.

anita

damaxy, to o jeseni si napísala pekne, a chcem veriť aj pravdivo. Keď človek nie je sám, tak všetky zmeny ľahšie nesie, má ho kto podržať, pomôcť, rozveseliť, presvedčiť o opaku...ale keď je sám na všetko sám...

damaxy

kacka,neviem a nepoznám všetky choroby,ale jedno viem,ze ked hormony trochu povystrájajú tak to ide aj s našou psychikou,je to pocit,akoze a teraz sa to zas zhoršuje.No na tu chvílu ano a potom zasa bude dobre a po určitom čase to budeš menej vnímat lebo sa polepší.Povedz lekárke mozno by si mohla zvýšit vtedy dávku alebo ti môže niečo doplnit,alebo ti niečo múdre poradí.Ved ti velmi pomohli,zlepsuješ sa a nakoniec budeš sa mat dobre ako my.

damaxy

Silvia,dúfam,že si odučila a si v pohode.Jesen prináša zlé počasie a zlé nálady,lebo to ktosi povedal a ktosi to zhmotnil.Ale čo ked to nie je tak,čo ked tá jesen je práve preto,aby si naše telo a duša oddýchli po horúcom lete po prácach v záhrade,po prácach na stavbe.Jesen je taký pokoj,dlhé večery v teplých príbytkoch pri čaji s dobrou knihou,s hrami pri svojich detoch a s učením sa snimi.Kedy inokedy je na to čas?A to niekto stále tvrdí o jeseni a dava nám to do hláv,že je to depresívne obdobie.Takže zasa je v našich hlavách ako prijmeme jesen a čo pekné v nej nájdeme.Hladat krásu a dobro sa zdá tažké a hladat zlo a skaredost je lahsie?Takže ked vieme prijímat jedno a to horšie čo bráni prijímat to druhé lepšie?Naša mysel to je.A kto jej môže rozkázat? Zasa len my,presvedčme sa o tom,že každý den života má v sebe kus dobra a krásy.Len tak môže byt život potešením.