Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
poslala som ti mail a si na kacene
ja som na icq, ked chceš môžme trochu popisať.
vies nemozem to tu pisat,je to nechutnéale ked sa spojime dam ti vediet
škoricka dakujem za obrazky a je to tak fajn lebo uz viem kto je kto ,Inuska lepsie by bolo ti to poslat cez icq ked budu deti doma tak by sme to mohli vyriesit
a čo si popala damaxy?
tish a vieš ze ja som ani zaspat nemohla astale my bolo blbo na zaludok brr
tak som tu lebo synček je "marod"tak vyuziva PC a ja som mala ale aj tak navštevu takze teraz sme sa vymenili a pomaly pojdem im robit tie palalalacinky
inka, robi mi mrtvy zub, teraz tam mam len vlozku docasnu a este mi robila jeden, tiez len docasne, lebo mi vypadla plomba, takze este sa k nej nachodim :( no boli ma to ale uz som si dala paralen a asi este dam aj dalsi:(( joj:(
Čaute baby, ja som dnes tiež chcela robiť palacinky, ale na poslednú chvíľu som si to rozmyslela a urobila som bryndzové halušky a ešte chcem upiecť pitté jablkové. Ke´d mám poobednú tak sa aj dostanem trošku k počítaču, aspoň sa dozviem čo sa tu deje. Teší ma,že už to nie je s nami až také zlé.
ja už mam Ja do dokážu, uzdrav sve telo, miluj svuj život a miluj sve telo. Pozerala som, že Sila ženy je už aj tak vypredaná. V novembri mám nar. tak si urobím radosť a objednám si tú Láska sa rodí v tebe. Tými palacinkami mi robíte riadnu chuť. ja mám objednané nejaké maso na obed. Doma ked ich pražim tak nestíham, lebo mi ich decka hned jedia. Všetky ktoré máte problém so zúbkami prajem skore uzdravenie. ja by som ho tiež mala navštíviť, lebo som si rozrýpala jeden zub a už dva týždne mna to bolí. Štvrtok, piatok som si zobrala dovolenku, tak možno sa tam odhodlám ísť. aj tak treba urobiť preventívku.