Úzkosť

inka

tisch ale budeš mať už pokoj so zubkami,čo ti robili ked nenôžeš tak dlho jesť?chudatko naše aj si asi dobre ubolena,že?

tish

ahojte, prosim vas neprovokujte s jedlom, prave idem od zubarky, nemozem tri hodiny jest, este ze som rano dala banan. a pospala. inak zobudila som sa asi 3krat v noci a nevedela zaspat no parada:((

inka

kacka,o tych knihach som ja už vela popisala na ktore si sa pytala.podla mna su všetky vynikajuce ale je to vec nazoru.myslim,že ty si čitala už niečo od nej,tak vieš že je vynikajuca a vlastne tie knihy su všetky velmi podobne,pomahaju meniť pohlad na problemy okolo nas a učia riešiť bežne starosti a problemy.napr piše ako povedala damaxy,že ak hovoriš o niečom v negative nakoniec negativne pre nas aj je ale ak sa naučiš pozerať na to pozitivne,zrazu sa všetko stane pozitivnym.

inka

ahojte dievčata,tak ja som sa teraz presťahovala trochu na dom.deti su preč,robotu mam z hruba porobenu,tak si lebedime na dome.a s tymi palacinkami si ma dostala damaxy,veru aj ja si idem urobiť.
barunka aka bola oslava,my budeme teraz v sobotu oslavovať.

damaxy

ahojte vtačatká ranné.Mne tato zmena casu prospieva dobre si pospím a zaroven skoro vstanem chi chi.A to s tou jesenou plati vo všetkom inom niekto niečo povie zlé a zhmotní sa takze vyhýbat sa takým rečiam a hlavne neprijat okamžite názory bez toho aby sme sa zamysleli nad obsahom.Vždy sa zamyslím a poviem si je toto aj môj pohlad?

barunka

ahoj silvi.si v práci? Ja sa k vám nemôžem stále dostať,lebo mám stráááášne veľa práce.Chystáme v práci jednu veľkú akciu,ktorá sa bude konať nabudúci týždeň a veľa toho ešte chýba zariadiť.Stále telefonujem,aj keď spím sa mi zdá,že ma tlačí slúchadlo a to je len náušnica.Čítala som príspevok od Damaxy o jeseni.A zase s ňou len súhlasím.S manželom sme sa rozhodli,že si nedáme nikým a ničím pokaziť náladu aj keď je vonku všelijako.dostal k narodeninám veľký model stíhačky,ja mám puzzle a krpec lego a plastelínu.Keď nás to omrzí pôjdeme na kolky,na palacinky,do plavárne...Proste jeseň,zima NO A?

Silvi

Dobre rano dievcata. Dnes mi je uz trocha lepsie, akurat, ze nejako zle spim a ked sa o tretej zobudim tak mam take blbe pocity akoby mi nieco zvieralo hrud. Dakujem za vcerajsok.

tish

tak, mala dovolenku a ja truba som jej nedala svoje cislo, takze som sa strasne pekne dlho povozila a nevybavila nic. akurat je mi zas na figu.