Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

ahojte teraz som vstala a nemohla som zaspat ani moj muž hadam tri hodiny boli v noci a bola mi zima takže potom sme hladali deky a vzdy mi je teplo muz vyvetral aby sme zaspali a potom mi len zima a tiaež som si dala xanax a b komplex

tish

inka od rana robim to, ze sa zobudim, lezim lezim, zacnu ma napadat skarede myslienky, rychlo si dam neurol, potom zase zaspim asi na hodinku dve, tak to robim uz od 3tej rana....pred chvilou som si dala dalsi...

damaxy

ahojte,takze mam pre seba odhadujem asi trištvrte hodinky,tak sa teším všetci sú preč.Pametáte na ten pocit z detstva,ked nebol okrem vas nik doma a mohli ste nazerat a tu chvílu robit všetko mozné? tak taký mám teraz pocit ja,akurát neskúšam tajne mamine korále a ruze a obocenky a topanky.

miksinka

joj,silvi je to tak,raz sme hore a raz dole!ja tiez davam rady kde komu a sama mam co robit,aby som sa podla nich riadila!ale neboj,bude dobre ...to si musime stale hovorit!
ja som mala vcera zachvat a to az po tom,co zo mna stres opadol!uz by som mala byt kludna a aha!!!
idem teraz do skolky pre male baby od kamosky...