Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tish, fakt z teba dnes nesrší radosť a energia.
Keď mi bolo minulý týždeň ťažko posťažovala som sa kolegovi ako mi je zle z takého života.Vieš čo on na to? Hovorí mi: žiješ,dýchaš,máš krásnu rodinu,nemáš smrteľnú chorobu,tak ŽI!
(Až potom som sa dozvedela,že práve pochoval svojho syna dvojdňového chlapčeka.)
je mi nejak vsetko jedno aj nech cigancata napadaju:((
aj u nás už trochu poletuje,ale hrozne fučí.Predvídavo som už včera povyťahovala zimné veci,takže išli sme do práce zababušení.Ale mne ti to nevadí,taká zima.Aspoň sme viac spolu.A mám čas malovať obrázky na sklo a čítať a odpísať na list kamarátke spred pol roka.Keď si polezieme na nervy,tak zavolám niekoho na návštevu alebo niekam vypadneme.Len mi je ľúto drobca opol šiestej vytiahnuť z teplého pelíška do tej mrazivej zimy.
Ahojte dievcata. Aj u nas dnes pekne snezi, nastastie nemusim hladat veci na zimu, lebo len pred tyzdnom ma napadlo, ze by ich bolo dobre vytiahnut z krabic.
Mam strasnu svalovku, lebo vcera som si vymyslela, ze premalujeme obyvacku, lebo ten, co nam prerabal byt urobil nanic omietky a niekde nam odpadavala takze som polovicku presvedxila, ze ked uz opravuje, tak premalujeme celu obyvacku, ale kym som potom preniesla vsetky veci do skrin, bola polnoc. Maloval aj nas drobec, nakoniec prisla na to, ze lepsie ako stena sa maluju nechty na nohach. Takze potom som musela drhnut aj ju.
Tish aj mne teraz byva nejako blbo, hlavne rano a v noci sa tiez okolo tretej budim. Mozno to bude pocasim. Drz sa a ak sa da, tak si troska oddychni.
ahojte dievčata,barunka my uz mame vsetko biele a snezi nam sneži a fuka ako v rozpravke.Nechce nikto ani do obchodu,lebo musime zmenit aj obuv a to treba pohladat v krabiciach.takze predpoved sa splnila.tak vam prajem dobry den ved len zajtra a potom ste opat doma
Bude dobre,uvidíš.
Ak mámvam depky, po novom sa z nich vyplačem,vykričím,vyspím a potom sa zameriam na niečo ako sú napr: Vianoce a teším sa z toho,aké budú krásne.Premyslím si každý detail už teraz dopredu-potom nemám žiadne stresi.Jednoducho sa donútim myslieť na niečo čo mi robí radosť a depka a nepríjemné myšlienky sú preč.
ahoj, pracujem, este stale mi nie je nejak vyrazne lepsie:(
dobréé ránko,tish pracuješ? včera ti tuším nebolo práve najlepšie? Ako sa máš dnes?
nemozem robit nic, uplne ma hlava ovladla
tishi tak skús vstat a daco robit a prerusit to nejako