Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
je mi zle zo sladkeho a nie som hladna a ani kvoli zubom nemozem a mam odrate podnebie
aspon daco ze si zjedla a cokolada by ti neurobila dobre?
otravujem sa s nejakymi vecami a na obed som mala jogurt, jedlo mi teda fakt nechyba.
a co robkas bola si na obede?
tish to by si mala
barunka ten prechodny stav trva uz viac ako 5 rokov, mozem povedat, ze teraz zacina siesty. a keby niekto spravil kopku liekov ktore som za ten cas vyjedla ci uz terapeuticky ci uz skratovo, bola by toho uz riadna kopa. mala by som lekarku upozornit, nech mi da len take mnozstvo liekov ktore ma na jeden pokus nezabije. asi tak.
tish.vieš predsa,že to je len prechodný stav. Pamätám si tvoje príspevky,keď ti bolo dobre.
damaxy.tiež som to skúšala so štrikovaním,ale červený šál,ktorý som chcela dať malému na Mikuláša sa ani zďaleka nepodobal na šál.Neviem ako sa to stalo,ale očká do šírky od niekiaľ pribúdali a pribúdali.
barunka silvi tish zdravím,ja zasa pletiem svetrik malej lili a volako som vysla z cviku dufam ze nevyrastie kym bude hotovy
barunka, lenze mne moja depresia pripada ako smrtelna choroba!
nechcela som sem vniesť nepríjmné pocity,ale to je fakt.
Skús myslieť,ak sa ti dá,ako ti je už teraz dobre.
Už to poznáme,ako prišlo,tak odíde.
Tiež sa na vás obraciam,keďmi je zle.