Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tomas veru riadna zima a sniezik a nepríjemny vietor taký stiplavý no musime si zvyknút
veru tak a ja hovorím ze komu je lepsie tak sem nechodí a tak to ma byt aby mu bolo dobre
ahojky babky!
pamätate si na hylu?
ta sa tu dlho neukazala,ze?
jarka ahoj moja dôležité je aby ti bolo dobre a ked budes stíhat budeme sa tešit
je tu niekto?
ahojte baby ja som taka zaneprazdnena poslednu dobu ta skola aj praca ma dost vycerpava ale snazim sa neprehanat. Este trcim v praci. Mam sa inac fajn len uz by som rada mala tu skolu za sebou.
ahoj baby,ako ste oslavili halloween???
tish,ty vieš potešiť.ale chápem ťa,tiež som bola úplne na dne.na samom dne.myslela som si,že som zbáznila a na ničom a na nikom mi nezáležalo a už vôbec nie na sebe.keby vtedy so mnou nebol muž,tak neviem čo by so mnou bolo.Úplne som sa opustila.Je dôležité niekoho pri sebe mať.
Jedného pekného dňa (už ma mali všetci plné zuby) nahučali na mňa :nelutuj sa,neopúšťaj sa!Možno by spravili dobre keby mi dali aj riadnu facku,aby som sa prebrala.S pomocou lekárky som musela všetko od základu zmeniť.Vidieť a robiť všetko inak.Nehovorím naivne,že sa z toho jednoducho časom dostanem,ale hlavne naučím sa s tým žiť a tým pádom to bude ľahšie.
To je môj pohľad na pp.