Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
to jr hádanka?
čo to je?
čo nudiš sa
ahojte je tu niekto?
jasminka,a ako to tam do tej hlavy dostat!!!to je nas problem
Neda mi a tak by som chcela zareagovat na vase problemy pretoze aj ja som trpela PP osem rokov a mozem povedat ze to bolo velmi velmi neprijemne az do takej miery ze som nejake obdobie nemohla ani pracovat.Vsetky lieky ktore mi predpisovala psychiatricka som znasala strasne zle a patrim k tomu percentu ludi co nemozu taketo lieky uzivat.Chodila som na terapiu dva roky mala som stastie natrafila som na uzasnu terapeutku.Uzivala som len neurol ktory mi velmi pomohol a naucila som sa dychove cvicenia ktore mi tiez pomohli.Nakoniec som prisla po dlhej dobe na to ze pomoct si mozte len a len sami a to co si ulozite do hlavy je velmi dolezite.Ak si ulozite strach depresiu neistotu atd.budete tak zit cely zivot.A ta predsrava je priserna vsak?Treba sa naprogramovat len na to dobre.Viem ze je to na zaciatku tazke ale nechcete predsa zit cely zivot v strachu a na liekoch.Da sa toho zbavit a silou podvedomia odohnat to prec.Nezivte v sebe to zle ale len to dobre.Mne sa to podarilo a len lutujem ze som to neurobila skor.Myslienka ma uzasnu moc tak zasievajte vo svojich hlavach a srdciach len pozitivne myslienky.Vela odvahy trpezlivosti a hlavne pevnej vole vam vsetkym zo srdca zelam.
tak pa moja!drzim prsty!!!
Este ano, mam teraz od tretej este nejake povinnosti, nechcem o tom pisat na forum, ale ked sa vratim, tak sa ozvem. Zatial sa maj.