Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

miksinka

ahojte vsetci!!!tomas,ty si taky mladucky??
ja som si cely cas myslela,ze mas nieco cez 40!ty vies,co je tvojim "spustacom"???
co za pracu mas????
Inka ty si tu??ako sa mi mas,moja?k mailu som sa este stale nedostala:))

jasmina

tomas presne viem co prezivas ked som mala ist do prace kazdy den som sa toho strasne bala.Uzkost taky divny pocit strach zal.triaska a do autobusu ked bol preplneny?ani za svet.Ale ver mi ze to urcite prejde a musis tomu verit v prvom rade ty.Spociatku to mozno bude tazke ale urcite nad tym zvitazis a budes to mat pod kontrolou.Neviem kolko beries neurolu ale ked ti je dost blbo mozes si dat este trosku aspon tak mi to vravela psychiatricka.Dnes neberiem uz nic iba magne b 6 obcas a vo vynimocnych pripadov si dam pol.tabl.neurolu.Jogu cvicim doma som taky samouk vzdy ma to tahalo tymto smerom .Inak dobre su tie dychove cvicenia a treba dychat dychat a dychat....matamala tomas urcite sa z toho dostanete ked som sa dostala z toho ja tak kazdy ma velku sancu len sa nevzdavajte.

tomas81

matala-ja ked musim ist do prace,tak vtedy to namna prichadza,vies take napetie,bolesti brucha.Jooj keby vynasli taky liek ze ti pichnu injekciu a si zdrava,to by bolo,nee?

matamala

no mozno to bude zniet divne, ale dodnes neviem urcite co to mohlo spustit. mam zopar teorii, ale neviem co je spravne. je to divne ale zacalo to vtedy ked nastal klud a pohoda po problemoch ktore boli doma, mozno to bolo koli robote, nechcela som tam strasne robit, a tak ked som nieco nechcela tak telo reagovalo uzkostou, zvracanim a pod. no a teraz ked uz tam nepracujem tak sa telo sprava stale rovnako, a aj pri najmensom naznaku niecoho co nechcem reagujem zachvatom.asi si telicko zvyklo a je dost tazke ho to odnaucit. ved predtym som mohla ist kamkolvek a spat aj pod stromom a nic mi nebolo, a to ma najviac mrzi, ze jednoducho nemozem ist niekam na vikend, do hor, na chatu. no ale dufam ze raz zvitazim nad diablikom co tam sidli a budem zase v pohode. tanto rok som mu vyhlasila vojnu a bojujem.

matamala

v januari idem mat 30.a ty? vies, ja uz skusam vsetko mozne, len aby som nemusela brat lieky.bolo mi z nich hrozne

matamala

jasmina, napisala si to pekne, vystizne. mne tiez dychanie pomaha (asi). este musim vyskusat v "terene". lebo ked som kludna tak viem presne co robit ked to pride, ale ked to pride tak sa nejak zablokujem a uz to ide. tiez rozmyslam nad jogou. ja mam niekedy strach len z toho ze sa PP nikdy nezbavim. uz to trva 4 roky a nejak uz prestavam vladat bojovat.