Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
jasmina-paneboze,osem rokov si trpela pp? ja nou trpim stvrty rok.Pocas tich 4 rokov boli aj lepsie chvyle,ale momentalne sa citim pod psa.Uz od rana my ne nanic,uz ani ten neurol dajak nechce tlmyt ten pocit uzkosti,pocit nerealnosti.Vravis ze tebe pomohla aj joga? A kde si ju cvycila,doma alebo si chodila niekde do nejakeho kruzku?
Včea som sa pýtala na ten bioffedbeck. Vraj to je podla diagnozy. Vždy ked som u psych. tak celú hodinu kecám ja, ale včera sa mi vôbec nechcelo a celú hodinu rozprála iba ona. Dala mi dalšiu fázu autogénneho tréningu a vraj ho mám cviciť aspon 2xdenne. raz je málo. Rozoberali sme moju diaznozu čo mi vlastne je a ona skonštatovala, že som vlastne zdravá.
Damaxy podrobnosti ohladom diagnozy som ti rozpísla do mailu.
Ráno než vstanem predstavím si slniečko a až potom vstávam, vraj to mozok naštartuje na pekné počasie a potom nevníma to pochmúrne.
Miksinka to som sa ucila celych osem rokov a viem cim prechadzas aj vy vsetci ostani.Je to naozaj drina a ten kto to nezazil tak tazko pochopi.Ja som to musela zvladnut len s neurolom a naozaj mne pomohli dychove cvicenia a joga a ked to na mna prislo tak som to stale od seba odhanala peknymi myslienkami a nakoniec som si povedala ze PP je moja zla priatelka s ktorou sa musim skamaraditaHlavne musis byt velmi silna a mat silnu volu.Ta robi zazraky.Neboj sem tam sa ta zla priatelka ozve ale ja ju rychlo poslem prec takze vie ze som silnejsia ako ona.Mozno to znie blaznivo ale naozaj mi to pomohlo.Vies clovek skusa vsetko mozne aby sa mu ulavilo.A ja som sa nevedela zmierit s takym to niecim.Neviem ci som vam pomohla ale tak rada by som tu pliagu od vas odohnala.
tomas je to mrkva
dobre rano prajem.
tomas robim co sa da a funguje to.je to dobre len aby to vydrzalo
a ake mas lieky?
ako sa mas tomino?
tomas ja som nechcela davat hadanky,ja som chcela vediet ci ste tu niekto,ale zrejme tu niekto nepochopil