Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
damaxy,si tu??
mam to!zadaj si-regresnaterapia.sk
osobka ktora mi dala tento kontakt,bola pri nom,pred par rokmi!sedenie trvalo 3 hodinky a platil za to 600 sk!teraz neviem kolko berie!ale ten clovek ma uzasne schopnosti...fakt sila
vola sa patrik balint,myslim ze posobi v v martine!!!pockaj,mrknem sa na to,ako to ma presne byt a napisem ti to!chvilku vydrz!
tomas vies k tej novej liecbe-dostala som kontakt na jedneho liecitela,a on lieci aj strach,aj fobie,aj ine organove ochorenia...dokaze nadviazat kontakt s duchmi....no ale neviem,ci na to veris???ja som katolicka a tiez neviem,co si mam o tom mysliet...uz mam taky chaoz v hlave,ze niekedy sama neviem,co je pre mna dobre a co zle....
ahoj damaxy a ahoj tommy!
Damaxy ako sa mi mas???
Tomas vies ze aj ja niekedy neznasam,ked je niekde vela ludi...Ale nie vzdy je to tak!niekedy mi ti ludia nevadia....Damaxy,mala si aj ty take stavy,ze si rozmyslala nad strachom?co to vlastne je???preco ma to otravuje???
jasmina-velmy ti dakujem za potporu,jooj tak by som sa chcel z toho dostat,uz ani neviem ako to je byt normalny,myslim zdravy.Ja teraz beriem 3x po pol tab. neurolu.
Dnes som bol u psychiatricky a ona povedala ze teraz je take horsie obdobie,ze preto my je nanic,ale ze to prejde..
miksinka-no som mlady,ale nie nalmladsi.Makam v take firme,v ktorej vyrabam konektory do aut,na aerbeagy.nie je to bohvieco,ale teraz aspon daco.Tam to je zle,ze je asi 200 ludi v hale a mne to vadi.
Mojim spustacom neviem co by to mohlo byt,doktorka vravela ze moznym stresom,ale ze to je tazko povedat.
takze jasminka ti fakt gratulujem k uzdraveniu a uz je to fakt vsetko vycistené? Ja som mala tiez PP no mne to pretrvalo len necele dva roky a tiez sa ti bude zdat blaznivé ale ja som zivotu za nu vdacná,pretoze mi velmi otvorila oci a naucila ma zit a nebat sa.
ahoj miksinka
jasminka nie si tu nahodou???