Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
silvi to som si myslela aj ja!ale teraz zistujem,ze sa objavi aj tak...bez priciny....ale prisla som na to az teraz!
a v tych situaciach je to take,ze su to take situacie,ktorym sa neda vyhnut!musim s tym uz naozaj zacat bojovat!silvi nezomrel ti nahodou niekto?
U teba sa panika objavuje v urcitych situaciach? To si na tom este pomerne dobre, pretoze potom staci takeymto situaciam sa vyhnut, ci nie? U mna sa to zjavi hocikedy a hlavne vtedy, ked to vobec necakam.
ahoj silvi!zerie ma uz zas panika!!!a to som sa tak vytesovala!
a ty ako moja?
Co sa deje miksi?
ahoj damaxy!mne je teraz zas hrozne!pomozes aj mne???
kacka mne je dobre ale raz za cas sa este dam nachytat zlej nalade ale to je skor také sviatocné a nie pravidelné,takze som rada,že to bolo len nakrátko a ty si v tomto uz vies poradit.No ked sú obavy treba to povedat a niekedy stací len ked ta niekto pocuva,vtedy pride pocit,ze nie sme na to sami a pomaha to.Niekto by povedal že to sú hluposti,ale my čo sme to okusili na vlastnej koži vieme o tom svoje a ked budeš potrebovat napíš,ved raz aj ty budeš len pomahat a nie bojovat.
Dnes idem len k psychologičke. K psychiatričke som objednaná až 5.12. Je to zaujímavé, ale to v tú nedelu ako som ti písala, bol asi skutočne iba taký jednodnový skrat. Už som v poriadku. Ja som sa ja cez tú nedelu telesne cítila dobre, len tie blbé myšlienky, ale teraz je to dobré. Nesmiem to zasa prekríknuť. Včera som sa tu rozplývala, že spím celú noc a dnes som bola 3 krát hore. teraz mna začína bolieť hlava. ALe niečo porobím a o 11,15 idem dom na bus. To bude 2x krát čo pôjdem. Tak si musím na cestu zobrať nejaké zásoby. Ty si už vlasnte uplne bez liekov a máš sa ako? Ja sa ti stále vyznávam ako mi je a teba sa sobec ani nespýtam.
kacka ides na kontrolu a ako sa mas
biofeedback:ja som o tomto čítala na nástenke, ked som hodila na vyšetrenia na tetaniu a potom som sa o tom rozprávala s neurologičkou v súvislovisti so synom kvôli sústredeniu. Povedala mi, že treba aspon 20 krát tam prísť, že sú to sedenia tak na 40 min, ale jedno stojí 400 korún. Že sa to používa aj na depresia mna ani nenapadlo, ale dnes idem na 14 hod k psychlogičke tak sa jej na to skúsim spýtať, či je to to isté čo myslým ja.