Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ano moja,mas pravdu!
nechcem byt sprosta,ale priala by som kazdemu,aby si na vlastnej kozi zazil,to co my a potom by som chcela pocut ich cool-ove vyroky...
pracujes este?
Nechapem, preco si vsetci myslia, ze clovek s psychickymi problemamy musi vyzerat nenormalne. Vcera som bola u psychiatra a vsetci ktori tam boli vyzerali normalne. Akurat si uvedomili, ze ked ich cosi zerie, treba s tym nieco robit.
damaxy si zlatucka...praveze sa mi zda,ze som este nezacala poriadne makat,a uz to zacina ist dole vodou...normalne zacinam uvazovat nadtym,ako budem dalej fungovat...takto to nepojde...
Miksinka nezufaj ved si len spomen ako si makal cele tyzdne a v akom behu si bola a ty myslis ze take vypetie to je len tak?
a co sa tyka mna,ja to mam naopak!ja najprv dostanem zachvat,niecoho sa zlaknem a potom pride do toho depka,beznaladovost,atd...mam co robit,pokial sa z toho spamätam...
najnovsie som sa skontaktovala s jednym chlapom,ktory sa tym zaobera a ma tiez sam uz 5 rokov depky,a poslal mi kontakt na nejakeho chlapika z dolneho kubina myslim,ze vie take veci,o ktorych by sa mi ani nesnivalo...a ze lieci aj strach,fobie,ale aj ine organove ochorenia...ale este som to nestihla vsetko riadne prezriet!!!
joj,moja!mame to my ale tazke...som ale rada,ze mam tu niekoho,kto ma chape...
lebo ini mi ani verit nechcu,ze mi nieco je!lebo vyzeram "uplne normalne"
na to umrtie sa pytam preto,lebo som uz vela raz pocula,ze psychicke choroby maju nieco spolocne so smrtou,alebo s zomrelymi...
sorry nestiham!prave som robila 2 latte,tak musim citat...sekundu
Preco sa pytas? Nik mi nezomrel. ale pred rokom mi ochorela sestra na onkologicku chorobu, nastatie stacila operacia a ziadne z tych neprijemnych procedur absolvovat nemusela. Starala som sa o nu v podstate je, od zaciatku az pokial ju rodicia nevzali domov, lebo vypisana bola rok. A to bolo asi takym hlavnym spustacom toho vsetkeho, teda aspon si to myslim.
Celkom sa drzim, vcera som bola u sisi lekara, ako ich vola tish. Chcel mi zvysit davku liekov, ale odmietla som, aj tie co beriem stacia a bohvieako mi nezaberaju. Je mi dost blbo a hlavne teraz by som potrebovala byt v pohode. Povedala som mu, ze veru neviem ci mam uzkostne poruchy alebo co mi vlastne je. U mna sa to v poslednej dobe prejavuje hlavne tak, ze stratim rovnovahu a potom sa zlaknem. Povedal ze toto oze sposobovat aj Paretin a aj tak mi ho chcel zvysit a chorobu mi urcite mohla sposobit anorexia, ktoru som v 14-tich prekonala, takze tak. A teba co trapi mojko?