Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

matamala

biofeedback je metoda ktorou sa ucim zvladat paniku, ucim sa dychat branicou, dvakrat do tyzdna chodim ku psychologicke, kde mam snimany pulz a na monitore vidim ako mi pracuje srdiecko v zavislosti od dychania. dycham dva krat po 20 minut. cielom je aby som branicou dychala aj v beznom zivote nielen tam. dychanie branicou je zdravsie, lebo sa dostava viac kyslika do pluc a to pomaha uvolnovat a ukludnovat. viacej je popisane na stranke www.biofeedback.sk. no a cely biofeedback je spojeny s psychoterapiou.

matamala

ahojte, obcas sem mrknem, takisto trpim uzkostou, chodim len k psychologicke, lebo psychiatricke lieky odmietam brat, jednoducho mi nerobia dobre. a to vyskusali uz zopar. momentalne sa liecim u psychologicky metodou BIOFEEDBACK,zda sa ze to pomaha, som kludnejsia a lepsie spavam, a co je dobre tak ze sa prestavam bat veci ktroych som sa predtym bala. skusali ste to niekto?

inka

ahojte,tak som doma od všetkych lekarov.krv mam v poriadku,tetaniaby mala byť na ustupe a rozprvala som doktorke o tom zlom spani a povedala mi že aj napriek tomu že mi je lepšie,nasadila by mi Trittico.vraj teraz v jeseni sa aj bez choroby objavuju depresie a uzkosti a po mojej chorobe by to bolo vhodne.no neviem,mates tym niekto skusenosť?ako vam zabral?

barunka

a tish.možno by práve tebe(keď nemáš pri sebe nikoho komu by si sa vyrozprávala) by pomohla psychologička.Skús,čo môžeš stratiť ?
Vážne je to úplne niečo iné ako rozhovor s kýmkoľvek iným.

kacka

ja si myslim, že dobrý psycholog pomôže. Aspon ja sa tam vždy vykecam. Zajtra idem o 14 hod. Idem druhý raz autobusom, ale pre istotu si zoberiem aj zásoby do busu.

barunka

čo sa týka psychologičky, tak vrelo doporučujem.Keď som k prvýkrát išla nemohla som v hlave vypátrať nič čo by som jej povedala.Čo jej poviem, keď sa ma spýta ,,Aký mám problém?´´.Žiadny predsa,len odpadávam,mám úzkosť, depky...Prvé sedenie trvalo asi hodinu a pol. Rozhovorom sme zašli až kamsi do detstva.Úplne cudzej osobe som sa dokázala tak vyrozprávať ako nikomu inému z mojich najbližších.Aj som si poplakala a na ďalšie stretnutia som sa tešila.Ona nedáva priamo rady ako a čo robiť,len ťa samého rozprávaním navedie na inú cestu.
Treba aj trochu šťastia pri výbere psychológa.