Úzkosť

tish

hmmm aj ja drzim palce aby sa tvoja kamoska vyliecila, da sa z toho dostat, len to chce cas a vela trpezlivosti, v tomto pripade vasej, kym sama na tom nebude lepsie a zacne pracovat na sebe aj ona. je to dlhodoby proces. ja uz v tom lietam 5 rokov, raz je lepsie, raz horsie.

hmmm

o psyxiatrox...prvy kontakt od obvodnej, potom v nemocnici, potom ambulantne po nemocnici a teraz dalsi v sanatoriu...a kazdy daval ine lieky...

barunka

o akých lekároch hovoríš??
najprv som ležala na internom, potom na neurológii a tí mi teda fakt nepomohli a ani nevedeli čo so mnou.
Až psychoterapia a psychiatrička ma dala dokopy.

barunka

Hypnogen?? o tom som nepočula. Načo konkrétne to všetko máš?
Ja mám ,,iba´´ xanax na ukľudnenie a seroxat,aby v hlave fungoval serotonin tak ako má.

hmmm

presla uz 4 druhmy liekov, nemocnicou, 4 doktormi...a stale nic...a uz sa bojim pravdu poviem, ze by mala ist k dalsiemu doktorovi...ale asi by mala.uz neviem na koho sa obratit.sme z bratislavy, ak viete o dobrom doktorovi, bola by som povdacna.

barunka

hmmm,nečítala som príspevky spätne,ale väčšinou všetky čo sem chodíme máme to dno už za sebou.Keby mi niekto pred rokom dal za hrsť liekov a povedal: zjedz to,bude dobre.Ja to spravím.Človek v totálnej depresii s príznakmi panickej poruchy nie je schopný rozmýšlať normálne,reálne.Chce to čas a SPRÁVNE lieky! Nevhodné lieky môžu napáchať ešte viac zla.Ak ju nejaký lekár odpísal, treba hľadať iného.
O mňa sa tiež všetci starali,keď už som videla,že mňa majú plné zuby musela som sa starať o seba sama. A to ma priviedlo späť do reality.