Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
hmmm aj ja drzim palce aby sa tvoja kamoska vyliecila, da sa z toho dostat, len to chce cas a vela trpezlivosti, v tomto pripade vasej, kym sama na tom nebude lepsie a zacne pracovat na sebe aj ona. je to dlhodoby proces. ja uz v tom lietam 5 rokov, raz je lepsie, raz horsie.
o psyxiatrox...prvy kontakt od obvodnej, potom v nemocnici, potom ambulantne po nemocnici a teraz dalsi v sanatoriu...a kazdy daval ine lieky...
velaxin-antidepresivum
rudotel - podobne ako xanax ale silnejsie, navykove :(
hypnogen - hypnotikum, na spanie
ako tak citam, zacinam mat aspon lepsiu naladu, ze sa da z toho dostat :-) drzim palce
o akých lekároch hovoríš??
najprv som ležala na internom, potom na neurológii a tí mi teda fakt nepomohli a ani nevedeli čo so mnou.
Až psychoterapia a psychiatrička ma dala dokopy.
Hypnogen?? o tom som nepočula. Načo konkrétne to všetko máš?
Ja mám ,,iba´´ xanax na ukľudnenie a seroxat,aby v hlave fungoval serotonin tak ako má.
presla uz 4 druhmy liekov, nemocnicou, 4 doktormi...a stale nic...a uz sa bojim pravdu poviem, ze by mala ist k dalsiemu doktorovi...ale asi by mala.uz neviem na koho sa obratit.sme z bratislavy, ak viete o dobrom doktorovi, bola by som povdacna.
velaxin, rudotel a hypnogen
to je fajn, že ti je konečne lepšie.
aké lieky máš?
hmmm,nečítala som príspevky spätne,ale väčšinou všetky čo sem chodíme máme to dno už za sebou.Keby mi niekto pred rokom dal za hrsť liekov a povedal: zjedz to,bude dobre.Ja to spravím.Človek v totálnej depresii s príznakmi panickej poruchy nie je schopný rozmýšlať normálne,reálne.Chce to čas a SPRÁVNE lieky! Nevhodné lieky môžu napáchať ešte viac zla.Ak ju nejaký lekár odpísal, treba hľadať iného.
O mňa sa tiež všetci starali,keď už som videla,že mňa majú plné zuby musela som sa starať o seba sama. A to ma priviedlo späť do reality.