Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
pre hmmm pišeš ze kamaratka je v tazkej depresii.Je mi jej luto lebo ja som zazila depresiu spojenu s PP.ak jej chcete pomôct sa uzdravit vezmite zodpovednost za lieky do svojich rúk.V tomto stave v akom sa nachadza je niekedy velmi tazké urobit aj jednoduchsie veci ako zobrat lieky.Samozrejme to chce aby sa vsetci okolo zapojili a pomahali.Ja som mala stastie na ludi okolo mna a mozno práve vdaka ich laske a pozornosti som medzi vami.
ahoj inka, dakujem za radu.ten lexaurin zabera hned po iziti? mozno by mi pomohlo mat taku istotu pri sebe keby nieco. uz koli mojim detom, pretoze nemozem ist nikde mimo blavu, to znamena koniec dovolenkam rodinnym oslavam atd.Proste sa bojim niekam ist preto ze co ak ma to chyti po ceste, nebudem sa moct nadychnut a niekde medzi dedinkami nie je nablizku nemocnica.A takto hlupo sa stresujem uz dopredu a radsej nikam nejdem.Aj ked na to nechcem myslet tak to ide same.Preto by mi mozno stacila nejaka "tabletka istoty" ktoru by som nakoniec ani nepouzila, len mat proste ten pocit istoty.Takze dakujem.
ahojte dievcata,tisch ako sa maš?stale tancuješ?ak sa neozyvaš tak ti je určite dobre a to sa s tebou tešim.
Kacka aj maly problem nas upozorňuje že ešte vždy mame všetko robiť s mierou ale postupne sa všetko naučime zvldať.
Blanz asi si musime každa najsť čo pomaha pri tychto stavoch uzkosti a paniky.mne pomahalo okrem predychavania sustrediť sa na niečo celkom ine,iný objekt,alebo som si začala v duchu len tak počitať.potom postupne už paniky ustupovali alebo boli len v menšej miere.teraz mam so sebou lexaurin keby neičo a to mi dodava pocit že v najhoršom si ho dam a bude zase všetko v poriadku ale neviem kedy naposledy som si ho aj naozaj dala.tak len skušaj a určite niečo zaberie aj tebe
Ahojte kolegovia s PP.ked som nasla toto forum, potesilo ma ze nie som sama s takouto chorobou ktoru mi zistili pred vyse tromi rokmi. uz som si myslela, ze som naozaj blazon ktory ma strach aj z toho co nemusi.citala som si Vase prispevky a vidim, ze pri ataku mame asi podobny priebeh, ale nikto nepise o tom, ze sa mu neda dychat. ja mam asi najvacsi problem prave stym ze sa nemozem zhlboka nadychnut.do ataku sa vlastne dostanem prave (asi)preto, ze sa bojim ze sa uz nenadychnem.mne tato choroba priniesla to, ze nemozem ist nikde mimo mesta, alebo tam kde je vela ludi.nemozem jazdit mhd.keby som nemala auto, tak mozem dat v robote vypoved, lebo by som sa tam nedostala.Prosim poradte ak viete co okrem predychavania este pomaha.
ahojte,na tejto teme som viac menej tixy pozorovatel.moja najlepsia kamaratka (35) trpi stredne tazkou depresiou 8 mesiacov. bola aj hospitalizovana, momentalne navstevuje denne sanatorium v BA.stale je velky problem branie liekov.s jej muzom sme zistili, ze lieky neberie pravidelne,ani v predpisanyx davkax.sme zufali,jej stav sa nezlepsuje.moze to byt aj kvoli liekovej nediscipline?viete mi poradit, ci existuju antidepresiva v injekcnej podobe? dakujem
Dobré ráno dievčatá, všetkým Vám moc ďakujem za priania. Zvládla som to v pohode,len s sobotu večer som mal troška problém.
Jasmína tebe tiež dodatočne prajem všetko najlepšie k narodeninám a hlavne veľa zdravia. SKúšala som aj tie dychové cvičenia cez víkend. Ďakujem.
ahojte,DAMAXY nie si tu nahodou?chcela by som sa ta na nieco opytat.
matamala ja ti chcem len povedat,že pri tejto diagnoze je velmi dôlezite vediet oddychovat.Musiš ustriehnut fyzicku zataz a aj emocie vsetkého druhu.vsetko pekne striedat s oddychovanim.Postupne budu zachvaty prechadzat hlavne si hovor,ze to nie nic zlé len tvoja hlavicka chce upozornit ze spomalit.Postupne sa vsetko da do dobrých kolají.
prajem vam dievčata krasny nedelny večer,som tu asi sama tak sa vratim ked tu niekto bude aby som si sama nepisala.všetky vas zdravim!