Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tish

no skuste jej vysvetlit, ze lieky nezaberu okamzite, trva to aj niekolko tyzdnov kym nastane zlepsenie aj to nemusi byt vyrazne. ale musi ich brat podla predpisaneho davkovania, takto jej nezaberu nikdy a este si aj moze na urcite latky vypestovat toleranciu a nezaberie jej vobec nic.

hmmm

zistim co to ma teraz za lieky.z davky 2 vecer si sama naordonavla 1/4 tabletky a aj to neberie kazdy den.ani sa necudujem, ze jej nieje lepsie.presli ste aj tymto stadiom, alebio to nie je bezne ?

tish

tak to robi zle, sama sa z toho nedostane, tu samovola nepomaha. sama som sa presvedcila za posledny polrok, ked som to chcela zvladnut sama bez liekov, pripadne len so slabuckymi....no bohuzial, po tretej kombinacii liekov, az teraz sa mi to zacina lepsit. a tiez ktovie dokedy to bude trvat.

tish

a take nieco ako deprenon, magrilan? ked som na tom bola najhorsie a dost zle tak som to brala ale to som uz skoro nevstavala z postele, nejedla, nezaujem o svet.

hmmm

stale xce lepsie a lepsie, ale neda si vysvetlit, ze bez liekov nebude sxopna bojovat...je ako male trucovite decko...nevieme okontrolovat ci lieky jedava ako ma a to ma stve.

hmmm

zacala neurolom, lexauranimom, asentou, xanaxom, seroxanom, hypnogenom a teraz ma zase nieco...nespomeniem si na vsetky...uvazovala som nad injekciami, ale netusim, ci bobec take nieco existuje