Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

zuzka :)

Depersonalizacia je ked, clovek pocituje odosobnenie od vlastneho ja. Cize ma pocit, akoby jeho myslienky, pocity, proste vsetko, co citi nebolo jeho. Aj ked si uvedomuje, ze to tak nie je. Derealizacia sa casto vyskutuje s depersonalizaciou. Je to pocit, ze okolity svet nie je skutocny. To je v skratke vsetko.

damaxy

blanz a beries nejaké lieky od psychiatra proti PP?Najdôlezitejsie je pochopit svoju chorobu alebo ja to nazývam krajsie stav,v ktorom sa teraz prechodne nachadzas.Ked ju spoznas lahsie sa s nou popasujes.Priznaky zachvatu poznas ,neviem ci si citala aj davnejsie prispevky tam to popisujeme nedostatok vzduchu problem sa nadychnut a potom to pokracuje zrýchlenym tepom nevolnostou az do odpadnutia a nakoniec pocitom ze sa zblaznim alebo mi idem umriet.Toto obdobie sa zvykne preliecit liekmi antidepresivami a pomocnou liecbou- liekmi proti uzkosti.Dalsi faktor je zacat pracovat na svojom vedomi s pomocou psychologa alebo ak to dokazes pomocou literatury a este my sa tu stretavame vsetky viacmenej nahodne a vymiename si skusenosti.Takze si prajem aby aj nase rady ti pomohli prekonat tvoj stav,ktorý raz skonci urcite.

inka

blanz,neviem ako rychlo ma zaberať lexaurin,neurol alebo xanax ale viem ked som ho potrebovala ako mne zabral.okamzite.ja som totiž to tak citliva na lieky,že ked mi bolo blbo tak som prehltla polku tabletky a už ten pocit že to ma zabra,zabral.tvoj strach niekam isť je taky ako bol u mna a snad u nas všetkych,ani ja som nechcela nikam chodiť lebo som si myslela,že u nas je pohotovsť a to je istota že ked to bude velmi važne tak mi pomôžu tam,časom som pochopila nielen to že mi pomôžu z akehokolvek miesta ,ale že si viem pomôcť aj sama a toto ochorenie neznamena ani neake važne ohrozenie života.a ešte ti poviem pre začiatok ked som niekam išla a velmi som sa bala dala som si pol tabletky dopredu a druhu som mala ako istotu.