Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ty take nemas pri pp a depresii?lebo mne tiez napadaju take bludne myslienky,ktore nemaju hlavu ani pätu!
hej citala som to, aj som jej napisala
baby,prave som citala o tej babe,co berie E,ake ma pocity a coho sa potom boji....mam to iste,taky strach z hluposti,ktory nema preco byt...ale s tym rozdielom,ze ja neberiem ziadne E!citali ste to ??
dakujem inka, velmi sa z toho tesim!!!
miksi tak primerane
ahoj inka!
ahoj tisch!tesim sa s tebou a drzim ti palce nech ti tancovanie robi stale radosť a dobru naladu!
tak super,a mas vela prace???
ahoj miksi, ano som. ja tiez tak priebezne, lebo pracujem
ahoj tish!si v praci????ja uz by som mala byt konecne cely den na nete,tak mozme pokecat!ale budem odbehovat a idem sa najprv naranajkovat:)
ja som mala problem hlavne so spanim, to je u mna doteraz znakom, ze sa nieco deje, ked zacnem zle spat. neviem ako je to u nej. zlepsienie som pocitovala aj ja, mala som lepsiu naladu, bola som aktivnejsia, samozrejme aj okolie si to vsimlo, ze sa viac usmievam, rozpravam, chodim medzi ludi. len to chvilu trvalo. mne osobne takmer 2 mesiace, kym to bola vyraznejsia zmena.