Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahojte babky,ahoj barunka a damaxy!
damaxy,tak ja zajtra sa budem pasovat na ceste!som zvedava,ako vyjdem z toho autobusu,ci sa tam nescvoknem!
barunka,som rada,ze ti je dobre,a z tej kamosky si nerob nic,mozno len zavidi...ze mas zlate dieta...a ona nic!!!take "kamosky"poznam aj ja!
ahojte dievčatá,čiže sme sa pohupali a teraz zasa bude dobre.treba sa vyrozpravat ,emocie vypustit,zlé myšlienky odohnat a ked sa neda tak sa zmierit.A po tom slove zmierit každá povie no to teda nie,takže čo? Len trochu vydržat a zabojovat.
ahojte,ako sa máte tish,damaxy, miksi, jarka, inka...a všetky? čo sa týka PP,tak ja celkom dobre na to,že znižujem-síce iba na polovičku večernú dávku xanaxu.
Cez tieto tri dni som mala tak trochu čas o všeličom premýšľať a prišla som na to,že keď mi je úzko, tak sa zapodievam myšlienkami, ktoré mi natlačil niekto iný do hlavy.Akým právom sakra!Ako mi napr. môže moja údajná kamarátka,ktorá nemá deti hovoriť,že zle vychovávam svoje dieťa.Robím všetko ako najlepšie viem.Radšej počúvnem mamu, svokru, ktorá vychovala štyri deti.Tak som sa dusila myšlienkou,že som zlá mama až mi z toho bolo zle.Do kelu s takými myšlienkami, ja som predsa skvelá mama!Svojmu synovi dávam všetku lásku a pritom z neho nie je rozmaznaný fracek,lebo viem byť aj prísna.
ááách,prepáčte potrebovala som sa vyventilovať.
Včera som bola nadmieru nervozna. Vôbec som nevedela, čo mam zo sebou robiť. Donutila som sa presádzať kvety apotom to bolo lepšie. Aj teraz pocitujem takú nervozitu, ale v práci je to vždy lepšie lebo nad tým nenám kedy rozmýšlať.Skúsim ten čaj. medovdu mam nasušenú od suseda tak ked to zasa dostanem tak si ho budem variť.
tisch zdravim ťa,ako bolo u rodicov?a co to tu citam,ved ti bolo tak dobre uz?!si urcite len unavena z tej navstevy,roztancujes to a zase bude dobre neboj!vela rozruchu vie narobit s nami divy.darmo sme raz duse citlive...
ahojte dievcata!kacka mrzi ma ze si cely vikend prelezala,ja mam tiez pri menzese zmenenu naladu a aj moje pocity su ine ako kedysi ale snazim si stale opakovat su to blbe hormony zachviluto bude dobre a poradili mi pit vtedy caj so supiek jablk s medovkou a zabera to len to treba dodrziavat a cakat na vysledok a mozno aj prisun viacerych mineralov a vitaminov je vtedy dobre.citala som ze sa da vyrovnat tato hladina hlavne sportovanim.a nerozmyslaj nad tym ze pridu zle myslienky lebo v podvedomi si ich privolavame.ale dufam ze ti je uz lepsie.
Dobré ráno dievčatá, dúfam že ste si pekne užili predlžený víkend. Ja som ho celý preležala. Prešiel mesiac ja som to zas dostala, tri dni mi treštala hlava, krče v bruchu ako nikdy. Mám taký dojem že každý mesiac je to horšie a horšie. Teraz mám také bolesti už aj okolo pupka, že sa nemôžem brucha ani dotnuť a chodím zhrbená ako nejaká starenka, čo sa nemôžem narovnať. Tie moje pochmúrne myšlienky, asi prídu až potom ako to bolo aj minule.
tish,chapem niekedy nie a nie trafit sa do spravnych liekov,mne asi tiez bude doktorka menit lebo mam nejake neziaduce ucinky..prajem dobru noc.neviem ci mas bobule na spanie,ja mam a su najlepsie :-)) tie ma vecer odrovnaju a mam pokoj..a hlavne zaberu hned nemusime cakat mesiace.
ja uz cakam par mesiacov a mam uz tretiu kombinaciu liekov a ked ani toto nezaberie tak uz neviem co. ale aspon sa mi dari nejako sa na par hodin uspat, teda bola som u rodicov, tam sa mi stale dobre spi. tak som zvedava ako to bude teraz. tak ja idem. dobru noc
tish to som pochopila ze su to tabletky ja ich tiez casto nejako nazyvam.to mas teda dobru kombinaciu,ja nemam o moc lepsiu,inak kym mi zacali zaberat tiez som dlho cakala..