Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

jasmina

barunka este tebe som chcela povedat ze viem ake to je ked nemozes poriadne dychat a aj ten strach poznam.Ale ver mi ze to urcite prejde ja som sa s tym dost dlho trapila potom som dychala tie dychove cvicenia a uvidis ze jedneho dna to odide ako mne az sa budes zmizne to a bude fajn.Len sa treba snazit ukludnit a vzdy mysliet na to ze to nebude trvat vecne.pa a drz sa

jasmina

Pekny den pre vsetky zlate osobky ktore sem chodia.Spominala som vam ze uz mam pokoj ale asi to bude nejakym rozkolisanim lebo uz tri dni vzdy v noci sa zobudim a je miblbo.Je to velmi neprijemne trva to taku pol hodinu az sa bojim vstat z postele len sa ukludnujem potom to prejde ja zaspim a rano si poviem boze to bol zly sen.No dufam ze to bude ok.toto obdobie som si zacala davat castejsie magne b6 tak to zvladnem.A pritom som uz mala tak dlho pokoj.Ono to este niekedy postrasi ale treba s tym bojovat.Takze vsetkym babenkam zelam vela pohody a nebojte sa vsetko sa zvladne bude to v pohode a tesme sa na vianoce..ozvem sa pa

damaxy

barunka každa kriza je vlastne upozornenie,spomal,setri sa.Takze ked prisla a ukazala sa chce to len pokoj a vsetko sa napravi.Písali sme- vela dobreho aj vela zleého rovná sa rozkolisanie.Takze pomaly to odoznie a bude dobre.

barunka

ahojte.tish si tu? No aj na mňa prišla teraz kríza, niečo povzbudivé by bodlo. Pár slov o tom ako to zvládnem. Nemôžem poriadne dýchať a tŕpnu mi ruky. To ma vždy ešte viac vystraší.tak je tu niekto?

Jarka77

Caute baby ako sa mate? Dlho som sa neozvala mam sa fajn v tomto obdobi mi trochu stahuje hrdlo ale uz viem s tym zit proste si poviem prejde to, takze tak. Dni utekaju sefka najnovsie ma buzeruje a tak sice uz 3 dni je klud ale tolko mi toho nalozi ze nemam cas ani tuknut na net nie to este aj citat a pisat. Pozdravujem hlavne damaxy, silvi tish a ostatne baby. Silvi zajtra idem na jogu napis mi na mail ci ides alebo nie. Damaxy sa ti ospravedlnujem ale uz ti napisem dlhy dlhy mail ako sa mam proste len nestiham a ked si chcem aj oddychnut. Treba mi dve zadania nie a nie ich dokoncit uz som z toho chora ale nie nie som ale fakt sa mi nechce pisat tie somarinky. Majte sa baby ak tu este dnes pridete tak dobru noc a ak zajtra tak pekny den prajem.

kacka

Inka, dakujem za radu. skúsim si zohnať aj tú zmes. Verím, že to pomôže lebo ja som už včera fakt nevedela čo so sebou.

inka

jablckovy si nemusis dochucovat s nicim je sladky aj bez toho a na noc si davam med do caju nie kvoli osladeniu ale kvoli tomu ze med je tiez na upokojenie duse a mysle

inka

uz som navarila,uz som tu.
kacka ja to robim takto:zvlast dam variť supky s jablcok,ten popijam cely den.tri krat za den zaparim medovku a bud samotnu alebo si to zmiesam s jablckovym a na vecer si varim tu zmes a ked je vlazny tak si ho davam s medom.caj na ukludnenie nikdy nepijeme horuci len vlazny to je tiez dolezite hlavne na vecer.horuce napoje nam rozprudia krv a namiesto uvolnenia pride opacny efekt.