Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
via sice som povedala ze sa tu vecer stretneme,ale syn odchadza na vylet takze trochu sa to poprehadzovalo,tak aspon teraz na skok lebo ho pojdeme odviezt na autobus.Pred menzesom takmer všetky dievčatá hovoria ze je horšie aj mne bolo.Jednoducho to vezmi ako fakt.Spomen si ze ked si bola zdrava mozno si bola nervoznejsia a mozno podrazdenejsia no a kedže teraz maš aj dalšie starosti tak aj toto sa prejaví výraznejšie.Ja som to tiež odpozorovala a hovorila si menzes prejde a polepši sa mi.Sme fakt na jednej lodi a všetko je takmer rovnaké.Takže je to prejav tohto stavu a kedze to niektorým prešlo tak to čaka aj teba.
damaxy-dakujem za povzbudenie si fakt silna osobnost.citim sa urcite lepsie ako na zaciatku-vtedy to bola hroza-des-sialenstvo,myslela som ze nastane "cvak"a potom budem cvaknuta,vies ako myslim a to dozivotne.miksinka ja ta uplne chapem ze nechces lieky,ja tiez sa branim xanaxu,ale co sa tyka antidepresiv su v pohode a nie su ani navykove.keby som ja vtedy nesla k lekarovi-neviem co by bolo so mnou,prezila som taky silny panicky atak,ze to som musela ist k lekarke,vobec som neuvazovala,cim skor sa zacnes liecit tym skor sa vyliecis.jasminka dakujem za prispevok,taketo prispevky mi dodavaju neskutocnu silu.co sa tyka tych liekov mas pravdu,mne uz lekarka tiez spominala nejaku zmenu ale ze este pockame mesiac,a to kvoli tomu ze som uplne stratila libido,a pred menstruaciou mi byva velmi uzkostne..
miksinka ja to schvalujem ani ja som nechcela napr.ten xanax.Ale ked mi bolo zle sama som sla na psychiatriu ale ak mas v sebe ešte silu tak sa tráp,urcite je to lepsie ale ked bude horsie daj pozor.Nechcem aby si to potom mala ako ja dlho.
ja sa upokojujem,ze ked ste to zvladli vy,prejde aj u mna!!ale bez liekov??ked ja ich tak nesceeeeeeeeeeeeeem!
miksinka aj ty tam budes ale vmuseli sme si to odzit a mozno nemuseli keby sme ten rozum mali vtedy čo teraz.Miksinka ale ak sa to vracia a zhorsuje mozno by si mala fakt uvazovat o silnejsej liecbe.Nestrasim kym je oranzova da sa potom je to tazšie.
baby viete ako vam zavidim,ze to mate uz za sebou!!!
via,doktorka ma pravdu ze to ide pomaly. Mne ani po mesiaci, ked sa začne očakavat nastup liekov sa vobec nezlepsilo.Lekarka mi trochu zdvihla davku a potom som sa zacala lepsit,pomaly prestavala depresia a uzkost sa zmensovala.No castokrat prichadzali pocity ako pred skuskou alebo niecim dôlezitym bude to asi to isté, čo opisujes ty. Nebolo to stale ale vracalo sa to.Po asi roku som ostala na jednu tabletu a potom asi o nejaké 3 mesiace na polku.Ale to som potom aj citila ,že netreba.Najlepsi signal bol ze sa mi lepsi, ked som zabudala na tabletky.Via a stale som si hovorila aha ako sa mi polepsilo za tento mesiac a o mesiac mi zasa bude lepsie,stale som sa pozerala dopredu to vsetko prejde,len naozaj to chce cas.Stale si opakuj je to len v mojej mysli beriem lieky tie mi pomahajú tie ma chránia nic sa mi nemoze stat,tato nepohoda pride ano trochu pockam a odide a bude na chvilu dobre a tie chvile ked mi bude dobre budú coraz dlhsie.Je to len docasný stav.Bohuzial musime sa do zlepsenia pozerat cez mesiace a nie dni.Takze via ,uz mas tri mesiace za sebou a ak zhodnotis rozumom svoj stav tie neprijemne pocity ci ich je viac alebo castejsie atd.vies co mam na mysli porovnaj to a ak pojdes na kontrolu kludne vyjadri svoju nespokojnost,ale ak ti je predsa lepsie a vysledky vidiet len vytrvaj.Ja to kazdemu hovorim tes sa stale na nieco.Ak môzes nejaké fyzické aktivity to pomaha,inka chodi aj na reiky ja to nepoznam vyskusaj.A ked mas z niecoho neistotu alebo si nieco netrufas spravit nechaj tak ale s tým,že vsak ked mi bude trochu lepsie aj toto dokazem.A vrat sa aj k magneziu ja som mala 2 krat denne500 mg dovolena davka je 3000 mg denne tak si pokojne zober a ked sa citis uzkostlivo skus magne a polku xanaxu,ale vedz že to ti z toho nebude tak dobre ako ked si bola zdrava,to len potlaci neprijemnosti z úzkosti ale hlavu vylieci zmena tvojho pohladu na zivot s pomocou liekov.
via viem o com hovoris aj ja som mala strasne pocity strasny pocit strachu nemohla som dychat a ten pocit ze mi sibne v hlave no hruza..ale vyliecila som to len s neurolom lebo ked som skusala jest antidepr.tak mi bolo este horsie a mala som pocit ze som to nie ja bolo to nechutne.Ale vies kazdemu pomaha nieco ine a tak je to spravne len musi sa prist na to co.Teraz si dam len vo vynimocnych situaciach neurol ale mam ho stale pri sebe ako taku barlicku a samozrejme magne b 6.Raz za dva tri mesiace je mi hnusne ale len v noci.A to idem spat uplne v pohode a zobudim sa a trapim sa taku pol hodinku a rano uz je dobre.Uz to beriem z humorom ale niekedy sa clovek naozaj zlakne ale vzdy si poviem ze to prejde len treba ukludnit myslienky a relaxovat.pa
ja tu nebudem uz asi po 18 ale ved mozme aj zajtra pokecat!alebo mi mozes mail napisat!
miksinka ja mam 27.ja mam antidepresiva ktore zaroven liecia aj PP aj depresiu,zatial ich beriem "len"tri mesiace,moja psychiatricka povedala ze je to este velmi kratko.minimalne sa maju brat pol roka,a to je len minimalny cas.k tomu mam aj tabletky na spanie,lebo ja aj keby som bola totalne unavena nezaspim.na netovych strankach som citala ze PP sa neda zvladnut bez antidepresiv,to magne je urcite dobre,ale v tvojom stave je to malo.musim teraz prec,ale pridem este dnes,mozeme potom este popisat,papa