Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
a hlava...ani nevravim
tak si predstav ten bordel v bruchu co tam teraz mam
velaxin,rudotel, hypnogen a este si to kombinujem s magne
bobule volam tabletky
ahojte vsetci,ak ste vobec tu..tish ake mas "bobule" a ako dlho beries?
tak sa idem nadopovat ani nechcite vediet na com vsetkom zaspavam, poslali by ste ma do pakarne...
ahojte, vdaka tomu co vymyslel antidepresiva, mne xanax vobec nezaberal. a tusim ani tieto zabijacke bobule co mam momentalne este stale nezabrali. alebo uz nezaberaju. je to v pip...uplne VSETKO!VSETKO!VSETKO!
ahoj jasminka!aj ja tebe prajem krasny vikendik:)))
ahojte dievcence.Chcem vam popriat pekny vikend a co najmenej starosti a zlych pocitov.Musim povedat ze aj mne pred menzesom byva horsie a vzdy to beriem ved ako pride tak aj odide.Tie hormony vedia narobit niekedy sarapatu.Takze hor sa na hormoniky a vsetko bude ok.
damaxy v poriadku,popiseme inokedy.to mas pravdu ze sme na jednej lodi,len dufam ze to nie je titanic :-)) vidis uz mam aj niekedy zmysel pre humor,takze sa to lepsi.depresia a PP je liecitelna,takze urcite to uzdravenie caka aj na nas co este trpime.s tou nervozitou a podrazdenostou mas pravdu,myslim ze v nasej situacii sa viac kontolujeme a vsimame si sami seba.. prajem este pekny neskory vecer