Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

kacka

Takže teda 10 min jablčka a potom až do toho pridať len vyluhovať medovku? Aj si to dochucuješ niečím, alebo to vypiť len tak.

inka

kacka medovku pi stale nie lenvtedy lebo jej ucinok je pozvolny na zaciatku mierny a az asi po troch tyzdnoch je vyrazny.a medzi tym si mozesvarit aj zmes lubovnika,medovky ,kamilky a rebrickuja mam taku zmes vola sa to zensky ukludnujuci caj,je sypany ale velmi uscinny.ale vyskusaj aj tie supky jablcne,das ich do vody varit tak asi na 10 min.najlepsie su z cervenych jablk obsahuju viac tej latky neviem ako sa vola,ale je to take prirodne antidepresivum zenske.

inka

cauko babenky,tak som tady v plnej krase.som rozkecana dosla som prave od psychologa,tak sa musim trochu stlmit .miksinka tak zamavas mne,uz som ti napisala,si zbalena?idem teda rychle nieco navarit aby som si urobila ocko umanzela.ale ja sem nakuknem medzi tym.

miksinka

tak budeme ist -joj!tak to mi asi nezamavas!!!budeme ist cez nitru-zvolen-roznavu-kosice...ja som myslela ze ideme hornou cestou,ale som sa kopla....(

miksinka

dakujem damaxy,tak az budem ist popri tebe,tak budem mysliet na teba!!mozes mi prist aj zamavat!!
ako sa mi mas?co robkas?

damaxy

Miksinka zajtra mas den ked sa pribliz k domovu aj naozaj budeme mysliet na teba a nebudes teda cestovat sama.Nic sa ti nestane,lebo ides s dobrým umyslom a radostou a vsetci co ta lubia sa na teba tešia.