Úzkosť

miksinka

a problemy s dychanim som mala od zaciatku kvoli depresii,ale ked si robim take cvicenia a masaze,tak sa mi dycha super!inac som myslela,ze sa uz udusim!
ako dlho to mas?

miksinka

vies ze ani ja som sa nikdy nicoho nebala...bola som stale taka cool-ova!
teraz sa z tej pp uz aj smejem,ked sa ma niekto pyta,co mi je-tak hovorim,ze sorry za vyraz-jeblo mi v hlave!
a tiez som bola stale normalna,nikdy nic,proste to prislo a hotovo!mam 22!a ty kolko?

miksinka

via tak ja to iste!ked nemam momentalne silny atak,tak mi je uzkostne....a ked mi nieje uzkostne,je mi dobre,ale je toho malo...ale po atakoch pride stale depka.....a vtedy mam co robit!
lieky neberiem ziadne...akurat magne b6,ale teraz som ho vysadila...a persen na upokojenie...ale uz to takto nezvladam a neviem,ci nezacnem brat nieco "silnejsie"

via

miksinka ja som s dychanim problemy nemavala,ale zacinam mat,ked ma pochyti strach,a to ja som nikdy nebola strachoprd.teraz som maxi..neviem ci zaplakat alebo sa zamiat..niekedy som zufala.

via

ja uz som magne skusala ale to co som mala bolo doporucene brat 6 krat za den.ja som brala 4 len denne.potom som prestala.minule ma vo vlaku chytil taky zvlastny pocit-nie panika ale ako keby ma dychanie bolelo,zvlastny pocit v plucach,neviem to opisat,to bolo potom ked som s magne prestala,takze asi zacnem.chcem sa este spytat-mavala si pocity ze ta dusi strach a vsetkeho si sa bala?ja to mavam a na to mi ten xanax nezaberie-bohuzial.

damaxy

ano a to som chcela ked som bola chora mne ti bolo akoby potom horsie teda xanax mi pomohol ale potom som sa citila blbsie na dusi
a magne som to necitila ale tak uvolnovalo tie pocity boli zaludok som nemala taky zovrety a ja som brala rano vecer a kedze sa mas zle si v strese ono to pomaha ale tebe je stale v hlave blbo ale telu to pomôze

via

ano chcela som sa ta popytat na ten xanax,mne sa totiz po nom neulavi,chce sa mi plakat,skor emocie mi vyplavaju na povrch,ale neulavi sa mi velmi.tym magne myslis magne B6?

damaxy

ale teraz viem ze lieky sú na to aby pomahali a tak xanax mam doma odlozeny 0,25 mg a vezmem ho len vynimocne lebo ja som mala vtedy taky pocit ze na druhy den mi bolo nejak horsie.Lnze minule som mala situaciu velmi uzkostnu bolo mi zle od zaludka a hlava ma bolela tak som si dala polovicku a po hodine polovicku a môzem povedat ze mi velmi ulavilo.A ked mam nieco tazke z coho by som mohla mat uzkost si vezmem magne a pol xanaxu a je dobre