Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

ahojte dievčata a chlapec!je pravda že nie je pre nas nič horšieho ako ked je dobre a my si myslime že už to mame za sebou a potom sa to z ničoho nič znovu objavi.ale je to fakt ako semafor,len nas to upozorňuje,že mame sa znova začať intezivne o seba starať.ked bolo najhoršie tak sme to robili a ked sa polepši,my sa pomaly zase dostavame do toho isteho tempa ako pred tym a vobec si neuvodomujeme že nas to preda varovalo že niečo nerobime spravne.takže nič sa nevracia,len sa zase mame obzrieť že niečo nerobime spravne.

barunka

tomáš vieš čo niekedy pomáha mne.Keď mi je fakt zle? (a nie som v robote)totálne ako najviac viem sa vyzúrim na škaredý nespravodlivý svet kričím, skáčem,zúrim,spievam-skôr jačím...proste uvolním to napätie v sebe a až cítim adrenalín, tep či pulz na krku,potom si sadnem do vane s teplou vodou a vnímam iba vodu a vdychujem pomaly levandulovú vôňu do kúpeľa (má ukľudňujúci účinok).Muž ma vtedy musí kontrolovať,aby som tam nezaspala. Po kúpeli sa z toho vyspím a hneď je lepšie.

damaxy

jasminka magne je velmi dobre mne osobne pomaha aj na vecer ked sa mi neda zaspat alebo aj cez den ma tak uvolni upokoji,daj si aj nejaký b komplex a kedze toto mas prezité vies ze to prejde .

damaxy

takze barunka ber to len ako fakty vies o co ide a vies co s tym sa da je to vyborné ze vies so sebou pracovat.takze drzim palce

barunka

ja viem Damaxy,že to momentálne preháňam z prácou,ale nemôžem spomaliť tlačia nás termíny a chýba nám kolegyňa.
Včera na joge som niečo zistila.Pri relaxácii,ktorá trvá 15-20 minút som myslela na prácu,na ďalšie dieťa proste na veci,ktoré ma ťažia a zostalo mi úplne blbo,úzko. nevedela som sa vôbec uvolniť.Vzápätí som sa nadýchla a vydýchla a nahnevaná som vyhnala(potlačila)tieto myšlienky a myslela na niečo na čo sa teším - vianoce,darčeky pre syna...A o chvíľu bol ten pocit úzkosti preč.Ja vlastne viem pracovať so svojimi myšlienkami a ovplyvniť svoje pocity.hmm je už lepšie papa

damaxy

tomasi pocasie nie je dôlezite ake je vonku ale aké je v dusi.Takže ked sa posnazime môžme mat stale jasno a slnečno.