Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

via

ahojte vsetci ahoj damaxy,tak mna dnes skoro porazilo tak mi bolo uzkostne,hned po prebudeni,uz som sa bala ze dostanem atak ale chvalabohu nie.a viete preco to vsetko?lebo sa uplne vyjasnilo pocasie,a oteplilo sa,mna tieto prechody uplne nicia.inak ked neratam dnesny den uz mi je celkom ok.kupila som si caj z lubovnika bodkovaneho,odporuca sa,mate s nim skusenosti?mne strasne pisti v usiach ako sa toho zbavit?damaxy s magne som zase zacala,dokonca predvcerom mi uplne potlacil uzkost,bodaj by to tak bolo zakazdym.majte sa krasne.

kacka

Ja užívam rivotril na noc od augusta ale spolu s xanaxom. zatial s tým som spokojná. Spím celú noc. Ale ako antidepresíva mám k tomu 2x denne velafax.

hmmm

ahojte,psyxiater predpisal kamoske na depresiu RIVOTRIL...nasla som to na nete a je to ANTIEPILEPTIKUM.Nexcem spekulovat, ale uz su to v poradi 5.lieky.mate s tym skusenost ? dakujem.

Silvi

Damaxy, nedari sa mi napisat ti cez icq. Mam tam od tebe dva kontakty. Jeden je bez fotky, tam mi to nejde. Mam skusit na ten druhy s novou fotkou? Ozvi sa.

Silvi

Dobre ranko dievcata. Davno som sa neozvala, ale nejako nestiham v poslednej dobe. Vidim, ze sa asi mate lepsie, lebo prispevkov je troska menej ako obvykle. Prajem vsetkym prijemny, aj ked uprsany den.