Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahojte vsetci ahoj damaxy,tak mna dnes skoro porazilo tak mi bolo uzkostne,hned po prebudeni,uz som sa bala ze dostanem atak ale chvalabohu nie.a viete preco to vsetko?lebo sa uplne vyjasnilo pocasie,a oteplilo sa,mna tieto prechody uplne nicia.inak ked neratam dnesny den uz mi je celkom ok.kupila som si caj z lubovnika bodkovaneho,odporuca sa,mate s nim skusenosti?mne strasne pisti v usiach ako sa toho zbavit?damaxy s magne som zase zacala,dokonca predvcerom mi uplne potlacil uzkost,bodaj by to tak bolo zakazdym.majte sa krasne.
ahojte dievcata prajem vam dobrý den hlavne si to povedzme ze bude dobrý a taký je aj predvíkendový pomaly.
Ja užívam rivotril na noc od augusta ale spolu s xanaxom. zatial s tým som spokojná. Spím celú noc. Ale ako antidepresíva mám k tomu 2x denne velafax.
ahojte,psyxiater predpisal kamoske na depresiu RIVOTRIL...nasla som to na nete a je to ANTIEPILEPTIKUM.Nexcem spekulovat, ale uz su to v poradi 5.lieky.mate s tym skusenost ? dakujem.
Kde ste vsetky?
Damaxy, nedari sa mi napisat ti cez icq. Mam tam od tebe dva kontakty. Jeden je bez fotky, tam mi to nejde. Mam skusit na ten druhy s novou fotkou? Ozvi sa.
Dobre ranko dievcata. Davno som sa neozvala, ale nejako nestiham v poslednej dobe. Vidim, ze sa asi mate lepsie, lebo prispevkov je troska menej ako obvykle. Prajem vsetkym prijemny, aj ked uprsany den.
Dobré ráno miksinka, si doma? Verím že si cestu zvládla bez problémov.
barunka, kazda kriza prejde, verim, ze aj moja. vsetko ma zaciatok ale aj koniec. aj to zle.
dobre rano prajem, viac sa mi ani neda.