Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tomas81

co si myslite,keby sa clovek dostal do komy na polroka.Ked by sa prebudil,stale by mal tu pp,alebo depresiu? pametal by si to mozog?

Silvi

Ahojte dievcata. Damaxy prepac, ze som Ti vcera nenapisala, ale v robote sa vyskytli nejake problemy a potom som uz nestihla. Dnes cestujeme k nasim, ked sa vratime, tak Ti napisem.

damaxy

A dobre je že vieš pričinu a že si to uvedomuješ no budeš musiet par dní počkat azasa sa to napraví a žiadne strachy rozum to vyrieši a oddych k tomu

kacka

baby, jak som stará tak som blbá. Už mi bolo dobre. A ja anežka pilná som si v stredu zobrala dom papiere, takže v robote do 16 hod a doma potom do 21. Od tej doby zle spím a už včera som si musela pridať xanax. Dala som si ho už aj teraz ráno, Dúfam že to bude dobré, lebo dnes mám ešte susede varovať malú dcérku. Len som vám chcela povedať, že fakt ked sa človek cíti dobre tak ani si toho zasa naberie viac a odpočinok ide zasa bokom. Dnes som mala mať dovolenku, ale šéfka predali auto a musím ho odvšadial poodhlasovať a idem dom tera aspon na obed, tak vám všetkým prajem pekný piatok a užite si víkend. Damaxy či si nevymazala moje číslo zo zoznamu tak ho mám od včera zmenené. dala som so to volanie zdarma od 8-18 a dali mi nové číslo.

tish

dobre ranko vsetkym, zase som sa v noci budila. ja uz tomu nerozumiem.
ja som si kupila vcera pu-erh tak ho teraz popijam. ma taku zvlastnu chut a vraj podprouje precistenie organizmu a ma upokojujuce ucinky a posiluje organizmus tak som zvedava.

damaxy

ano tie cajiky sú vynikajuce a okrem toho ze pomahajú urobia aj dobru atmosferu a ked si povdychujete tu vonu,no hadam si aj pôjdem uvarit jeden

inka

ahojte dievcata,ja som tu už viac krat spominala že mi pomahaju čajičky na ukludnenie a medzi ne patri aj lubovnik.ja pijem pravidelne medovku a cajik so šupiek jablk červenych a zmes ktora obsahuje lubovnik na noc.mam problemy este so spankom,lepsie povedane prebudzam sa skoro nad ranom ale inak tie čaje su vynikajuce.len treba brat do uvahy že ich učinok nastupuje az pri dlhodobejsom uživani,pri jednorazovom podani je len mierne upokojujuci.tolko moje skusenosti s čajikmi.

damaxy

via akurat viem ze ked sa pije lubovník nema sa opalovat.A dolezite opat pripomeniem vieme a pozname stav uzkosti aj panaické ataky.Uvedomit si ze nic sa nestane predychat nieco proti uzkosti zobrat dopriat si trochu pokoja kdekolvek a ked prejde pokracovat ako vsetci ostatní.Takze dievcata vsetko prejde.K tym liekom sa neviem vyslovit nepoznam,ale ked mi niečo nerobí dobre zajst za lekarom a prerozpravat pripadne poziadat o zvázenie na nasadenie iného liečiva.V živote sa vždy najde východisko a nič netrva naveky.A o mesiac sa nam začnú predlzovat dni.

veronika

Ahojte! Dlhšie som tu nepísala, takže sa ozývam. Najprv by som chcela reagovať na pisateľku čo sa pýtala na RIVOTRIL. Ja som ich užívala pri panic.záchvatoch. Mala som z nich aj nežiad.účinky napr: malátnosť, slabosť, únava a ospanlivosť. U každého je to individuálne. Teraz mi psychiatrička dala iný liek na záchvaty. J edobré sa spýtať svojho lekára - ak má nežiad.účinky a nerobí to dobre či ho môže ďalej užívať.
Ja sa mám už lepšie, prednedávnom som mala častejšie a itenzívnej.záchvaty. Ale už sa cítim lepšie. Užívam aj SEROXAT a tieto lieky mi zaberajú. Len to chce čas... a hlavne veľa trpezlivosti. Tak vám držím palce...:-)