Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

jolanka

Dakujem, viem co myslis,po tom co vyviedla a ako sa spravala a ako ma pekne otitulovala som si i ja povedala,ze sme mi a je to pre nas.Vies to mi ma vlastne drzi i ked mam obcas strach ze nas rozdeli, ja potom prenasam nervozitu na muza a on na mna a tak dookola.

damaxy

Barina je to tak ako pises.Nauc sa oddychovat a ked mas volno vyplnaj ho cinnostou ktora ti robi radost.Taka cinnost moze byt aj kava na balkone a citanie casopisu,alebo navsteva kozmetiky a proste aj akoze blbost,po ktorej mas nejaky prijemny pocit.

damaxy

jolanka nepodliehaj a urob si taky neviditelny plôtik ,v ktorom budes len so svojou rodinou.To co pises som prezila aj ja.Ta zloba ,ktora sa snazi vtiahnut do tvojej hlavy a usalasit sa v nej ta môze znicit.Vsetko to cosa deje okolo teba zacni riesit len rozumom.Preobracaj to z jednej strany na druhu a odloz ked to vyriesis nevracaj sa k tomu co bolo,lebo to je len živna poda na pliagy ako depresia a PP.A vsetko sa da vyriesit a to s cim si nevies rady jednoducho nechaj tak ze nevies a nerozoberaj viac.Vianoce su hlavne o vas troch.Tak ich chystaj pre vas a stale sa zaoberaj len vami tromi.A bude dobre.Teraz si aj vyceroana z toho co mas za sebou ale vsetko sa skludni a zvladnes to lebo chces a vies aj zabojovat.No a samozrejme prid na pokec prid sa vuzalovat ako sa hovori radost sa nasobi a zial sa deli.Takze z kazdeho trosku môzes doniest aj sem

jolanka

Ahoj Damaxy,nie vzdy to ide a ja mam pocit akoby vsetko na mna padalo avsetko sa rucalo vsetka ta zlost je vo mne ukrita a ja netusim co s nou som strasne podrazdena na vsetko co povie,urcite to jekoli tym problemom ktore vytvara.Mikulas bol super priniesol vela darcekov,hlavne mojmu malemu ten musl ale posluchat,no neviem,ale ked mikulas ho tak obdaril tak asi bol poslusny,okrem toho maly oslavoval aj narodeniny,ktoe nasa milovana prababicka pekne pokazila svojim utekom z domu k dcere,ktora mala prist k nam,ale boli tu aspon nasi a nakoniec to bola celkom pekna oslava, dokonca som stihla spravit aj nejake skusky co som velmi rada ateraz v decembri uz nemam ziadnu a mozem sa pripravovat na vianoce i ked ta nalada je o nicom.

barina

Ahojte mam taky problem ze niekedy (pre mna bez priciny ale urcite to daku pricinu ma) mi je uzko, som smutna depresivna na nic nemam chut nic ma netesi aj ked vsetko v mojom zivote funguje lepsie ako by som kedy ocakavala.. Vecsinou sa taketo pocity objavuje ked vypnem ked sa nudim alebo ked mam daky stres musim sa vela ucit alebo ked som doma sama. Podla toho co tu citam asi viem cim to bude. Za normalnych okolnosti som superbusy a neviem oddychovat a ani nemam na to cas mnoho krat, nerelaxujem. Asi si to moje telo pameta a ked vypnem mi to vrati. Inak fakt si to neviem inak vysvetlit. Ked som velmi zaneprazdnena citim sa najlepsie. Co si myslite?

via

vase skusenosti su pre mna velmi dolezite,ja sa prave toho bojim ze sa mi ta uzkost vrati prave ked vypnem.lebo aj ked som v strese predstavim si ze som sama doma alebo nieco podobne,a dostanem strach,lebo ked som sama rozmyslam inak,o sebe o panikach o druhych ludoch co to maju atd.a potom sa mi pohorsi,pravda je taka ze pri tej praci nemam cas velmi mysliet na take veci.citim sa ovela lepsie momentalne ale uvedomujem si ze to moze byt len prechodny stav i ked by sóm si velmi priala aby nebol a bolo uz len lepsie..ale damaxy ma v tomto pravdu,ked vieme co mame a ako to prebieha lepsie sa vieme vyvarovat situaciam.v mojopm pripade mam pocit ze ten najhorsi panicky atak mam uz za sebou-a bol to ten prvy,nie preto ze bol prvy ale preto lebo som nevedela co to je.teraz uz viem ataky predychat a upokojit sa a to vdaka vam a radam v tomto fore..co sa tyka relaxu budem sa snazit..

damaxy

ahoj Jolanka no tak sa tu len pekne odreaguj a prasvokra ked je zlostna tak v ziadnom si tej zlosti od nej neber a nechaj ju nech si to prezije sama.Nekomentuj nekomunikuj a len pekne si predychaj a mysli na nieco co ta potesi a akeho ste mali Mikulasa? Napis nam

jolanka

Ahojte dievcence,tak po dlhej odmlke sa k vam vraciam,som na dne a neviem sa z toho akosi dostat, nemam vobec niaku energiu,k vsetkemu sa nutim,vsetko mi lezie na nervy,nehovoriac o prasvokre,ktora ma stale zechvaty zlossti,robenia zle vobec neviem co robit,este ze mam mojho maleho anielika s rozkami.

inka

ja len za seba:toto forum a TY damaxy a vsetky baby na tomto fore mi fakt pomohli.k lekarovi som chodila kazdy tyzden ale sem niekolkokrat za den a mozno som tu niekedy presedela cele vecery,v akej ambulancii by sa vam tolko venovali a co je najdolezitejsie s takym uspechom!naozaj dakujem a prajem vsetkym aby mali takuto moznost ako my.konecne som ocenila internet,predtym som ho pouzivala len v praci dnes tu mam skvele kamaratky!Krasny den!

damaxy

ako vidim vsetky ktore chodime sem na toto forum s diagnozou PP sme sa ju naucili zvladat.Pochopili sme co sa deje a preco sa to deje alebo aspon asi preco sa to deje.Nemáme uz taky strach,lebo vsetko je v nasich rukach a v nasej hlave.Takze to tak vidim ze ozaj dostaneme pod stromcek pekny darcek,zlepsenie ci vyliecenie z tejto pliagy.Myslim si,ze k tomu okrem liekov pomohlo aj toto forum,kde si chodime povylievat svoje pocity a strachy.tak vam prajem aj dnes vsetkym pekny den a pocasie naozaj nerozhoduje o jeho krase.