Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahojte žienky.Konečne mám chvíľku čas.Nefungujú nám totiž maily,takže nemôžem pracovať.Inak som v jednom kole.Mám poslať viac ako 500 vianočných pozdravov.No fakt sa nenudím.Chodím domov ako zbitý pes.Neviem čo všetko sa u Vás nové udialo.U mňa skoro nič nové.Narýchlo si vybavujem preventívne prehliadky,keby niečo a zase frčím do roboty.Robím toľko práce naviac a nikto ma ani nepotľapká po pleci-aká som šikovná.Všade je to tak?
S lekárkou som sa dohodla,že so znižovaním liekov začneme až po novom roku,keď ustane chaos.Býva to tak každý rok.
Dúfam,že budete mať dnes čas v skratke napísať ako sa Vám darí? Teším sa.papa
ahojte dievcata u nas je uz nebo modre a slniecka si vykracuje.No tiez len do pol tretej a potom ho niet.
ahoj inka , no dari sa ale driet sa musim :)ale to ma netrapi, hybat sa treba :)
inka vsetko co si napisala suhlasi,vo vnutri sa to este zkovava a buble,preto tie problemy so spankom.ked pojdes doktorkem uzcite sa s nou porozpravaj,ta uz bude hned vediet ved my skusenosti,okrom to ho zopiclonu,beriem este citalec-antidepresivum a xanax ale ten si dam len ked mi je velmi zle,inak nie
tischka zdravim ta,to je dobre ze sa ti dari a drzim ti palce.niekedy sa ozvi na icq ked budes mat viac casu.cauko zatial!
ahojte dievcata,via dakujem.mne sa to nezdalo take hrozne zo zaciatku,ale tym ze to uz trva dlhsia,tak tomu venujem viac pozornosti a teraz som sa docitala ze je to sprievodny znak ustopovania psychickych ochoreni.vraj tym ze sa ti polavi tak este pretrvava vo vnutri a ak sa cez den vies kontrolovat tak v noci a pri bdeni nevies kontrolovat svoje myslenie tak si robi co chce a nedovoli ti oddychnut si.je to vlastne este stale v tvojom podvedomi.aj ked sa navonok zda ze je realtivne uz vsetko o.k.opytam sa na kontrole ci mi neda nieco na spanie.uzivas este nieco ine?
ahojte, dufam, ze sa mate dobre.
inka, makam a makam na sebe, cakaju ma vystupenia tak drilujeme kazdy den, nevdi mi to, lebo nemam v podstate cas depkovat a aj spanie mam lepsie, takych 7 hodin uz je u mna uspech aj ked sa este v noci budievam. doolezite je, ze vladzem. musim ale aj chcem. drzkajte sa. pekny dnik!
inka,ja ich uzivam od mojho prveho panickeho ataku a to uz je 3 a pol mesiaca.ja zu som tu spominala davnejsie,pred uz skoro siestimi rokmi som sa liecila na depresiu a vtedy mi lekarka tiez Zopiclon-mala som rovnaky problem so spankom.vtedy som sa uplne vyliecila aj spanok sa mi vratil do normalu,proste bola som zdrava skoro tych sest rokov.potom som prezila tazke obdobie a ochorela na PP.takze ja mam s tym Zopiclonom velmi dobre skusenosti.vtedy som ho brala tiez dlhsie,ale ked sa ti spanok zacne upravovat,uz citis ze ho viac nepotrebujes,ale teraz ho potrebujem a z toho co pises ta obdivujem zo to zvladas bez tabletiek.ja by som fakt zblbla keby som nespala.
dakujem via,asi budem musiet neake vyskusat.uz ich dlho uzivas?
inka ja beriem Zopiclon na spanie,mne velmi vyhovuje i ked mam niekedy po nom zvlastnu chut v ustach ako keby kovovu.ja by som sa bez tychto tabletiek urcite nezaobisla,bola by som bez nich stratena,a ja ked nemozem spat alebo sa skoro zobudim-saliem.daj si urcite predpisat,ked sa dobre vyspis aj sa ti lepsie bojuje proti depresii a uzkostnym stavom..mne tento zopiclon zabera velmi rychlo-pre mna je uplne vyhovujuci,ale uz som aj pocula ze niekomu nevyhovuje alebo nezabera.ale liekov na spanie je dostatok takze si urcite vyberies..