Úzkosť

inka

ahojte,via skutocne ma silvika pravdu.ja mam take iste skusenosti.takze fakt s tym nasadenim pomaly a rozvazne.treba so vsetkym s mierou.moznotebe sa skutocne zda,ze pre teba je to teraz dobre ked nemas cas rozmyslat nad sebou a nad uzkostou,to ano to beriem ale nezabudni ze treba relaxovat popri tom a oddychovat.nase telo si skutocne vsetko pamata a zapamata si aj ten stres okolo tej roboty .mne sa to pri najblizsom vypnuti pekne odzrkadlilo a ked som sa pytala dr.preco ,tak mi to presne takto vysvetlila.ked som bola v strese nic mi nebolo tak som sa tesila ako som vsetko bravurne zvladala a ked som konecne vypla,tak ako keby mi to moje telo vsetko vracalo a ko som s nim zaobchadzala.takze nechcem strasit chcem len poradit.drz sa,krasny den!

Silvi

Ahoj via, davaj si prosim ta pozor, aby si to neprehnala s takym pracovnym nasadenim. Mozno si povies, ze sa mi to lahko hovori a ze sa to jednoducho neda, ale aj ked teraz "nemas cas" rozmyslat o uzkosti, neznamena, ze tvoj oranizmus si take vycerpanie nebude pamätať. Ver mi, ze viem o com hovorim. Drz sa a snaz sa trocha oddychovat, lebo pri tejto chorobe je to veľmi dôležité. Silvi

via

ahojky damaxy,uz je tu noc takze som zase tu,prave som prisla z roboty.rano som sa ale vzburila,priatelovi som vysvetlila ako sa veci maju,ze ta unava nie je pre mna moc dobra,tak to akosi pochopil a ja som sa vybuvala do jednej poobede.az potom som sla do prace.inak sa citim ok,ziadne uzkosti.len s tej unavy som strasne nervozna a podrazdena.ja mam taku fintu ze ked uz mam dost,vymyslim si ze musim preparkovat alebo nieco ine,vypadnem na 15 minut a potom frcim dalej..iste vsetci spite tak dufam ze sa sa vam sniva nieco pekne..

damaxy

ahoj Via si sa poriadne rozbehla,no prajem ti a nech sa vam dari.Môzu sa ti spustit ataky ale myslim ze nie v takom ponimani ako tie zaciatocne.No uvedom si ze vies preco su ze sa nic nestane chce to pokoj predychat a ved to uz aj sama vies.Ta panika vznikala lebo sme nevedli co je a znasobovala sa ten strach v nas ale teraz uz chorobu jej priebeh pozname takze vies ako to s nou chodi a pekne to prekonas-No oddych je dôlezity a dopraj si aj medzi pracou ked sa da uvolnit a tak myslienky poslat do certa aalen tak predychat a vypit si aspon nejaky cas.Ked je vela toho skus trochu sa prejst proste uvolnit mozog.Vsetko prejde aj kopa prace aj choroba a aj vianoce .Maj sa pekne ty nasa nocna navstevnicka

via

ahojte babenky,konecne som sa dostala k netu-a to ho mam doma,nie ze by bol obsadeny ale priatel v pondelok otvoril novy podnik a ja neviem kde mi hlava stoji,cele dni som tam od rana do vecera,neskoro liham do postele a skoro rano uz musim vstavat.vecer-vlastne v noci uz som zbita ako pes,uz ledva vidim,a ako to u mna byva aj tak nezaspim,takze tabletky na spanie musia aj tak byt.rada by som sa testla kolko vydrzim spat bez tabletky ale to by som asi nespala 3 dni.hrozne ze?ale posledne dni sa mi napriek tomu polepsilo,mam len slabulinke alebo ziadne uzkosti aj strach uz vymizol-o panike ani nehovoriac.takze predsa asi len tie medikamenty zaberaju.i ked mavam aj zle dni.len najviac sa bojim ze sa mi mozu z unavy spustit zase ataky,mate niekto skusenost?i ked na druhej strane praca ma privadza na ine myslienky a to je velmi dobre.tiez nemam darceky este kupene,ale tento rok sa aj na tie vianoce akosi menej tesim,a to som ich zboznovala.pripada mi to ako jeden velky stres,a citala som ze vianoce su pre vela ludi spustacom depresie..takze nestresovat:-)

damaxy

karina mam dojem ze som ti aj na jednej teme odpisovala a vyzera ze toto je druhy atak od manzela co si urobila?Mam na mysli nejake trestne oznamenie alebo zaznam z lekarskeho osetrenia?

damaxy

karina vyuzi pohostinnost a pomoc rodicov a zamysli sa a prerozpravaj si s niekym vsetko co sa udialo pocas tvojho manzelstva.Je to velmi zlozite nepozname co vsetko si prezila a ako to vyzera v tvojom vztahu.Takze rady o rozvode alebo nie by som si netrufala vyslovit.To co sa stalo a co s tým rozhodnut musis sama.

karina

Ahojte ja mam taky problem ,som vydata am mam aj dvojročne dieťa,ale problem je v tom že si prestavam rozumieť s mojim mužom ktory ma už druhy raz udrel a spraval sa ku mne ako k takej handre,len zato že som nešla k jeho rodičom v piatok ale som chcela ísť v sobotu.tak celz vykend kvoli tomu pil a potom robil cirkus,moji rodičia mu to už neodpustia a ja som teraz u nich.a nevim čo robiť dalej či sa s nim rozviesť alebo sa k nemu vratiť.ale ja mu už neverim,a on povedal že sa vobec neciti vinny.prosim poraťe mi neviem ako dalej.DAKUJEM

inka

ahojte,tisch moc si to neber na seba,teraz je skutocne blbe pocasie pre nas.este aj spln k tomu niet sa co cudovat ze sa trochu horsie citi aj zdravy clovek.ja idem dnes sisi,som zvedava co povie mne na ten spanok?!jeden den spim super na dalsi je to zase v starych kolajach.ale hlavne ze cez den mi je dobre a neprenasa sa na mna to blbe pocasie,snazim sa trochu chystat na vianoce.ale este nemam darceky tak mam co robit,zacina sa pre mna koncorocny chaos v robote aj doma.a ja mam ten chaos aj celkom rada,lebo nemam cas sa nudit a rozmyslat nad sebou.tak prajem vam dnes krasny den aj ked vonku to vyzera trochu inak.aspon u nas.

tish

ahojte, tak vcera som bola u sisi, mala kutny pripad, plna cakaren objednanych pacientov, len som si vyopytala recept na hypnogen a o tyzden musim zas, par ludi tam bolo v blbom stave, takze mi to neprospelo a ja ked take vidim, dostavam strach a drzi ma dost dlho, bojim sa, ze sa zblaznim, ze sas mi to stane niekde na ulici a povedia aha tato sa zblaznila. uz ma druhy den strasne boli hlava, v kuse. isla som spat o pol 10 a to som si dala uz cely hypnogen, viem ze som sa zobudila v noci ale hned som asi aj zaspala, mala som take blbe sny. nemam dobry pocit z nicoho...