Úzkosť

inka

ahojte,silvika ano ja som si ta registrovla na icq,ked bol syn doma lebo ja som to sama nevedela,tak sa ozvi ked budes mat chut.

Silvi

Ahojte dievcata,kde ste vsetky? Nebodaj nahanate darceky? Inka, nepisala si mi nahodou na icq, lebo mi tam na registrovanie nabehlo nejake cislo a neviem co s tym. Ozvi sa, ked budes mat cas.

michal13

AK TRPITE DEPRESIAMI A NeRVOZITOU SKUSTE VYSKUSAT PRODUKTY TIANSHI JE TO CINSKA MEDICINA KONTAKTUJTE MA NA Nufi.nufi@zoznam.sk

via

ahojte dievcata,dnes mam volno takze som sa dosyta vybuvala,ale za ten nabity tyzden,moj byt vyzeral ako velka katastrofa,takze dnes som mala velke upratovanie a to ma caka este zehlenie.co sa tyka relaxu,pre mna je relax najväcsi,ist s priatelmi na kavu alebo sa niekde ist dobre najest,zapalit si cigaretku,proste pohodicka,co sa tyka sportu urcite je to super relax ale bohuzial chyba mi sportovy duch.ale poviem vam baby ze mne hadam aj ta praca pomaha,citim sa vazne lepsie,dufam ze sa mi moje telo nevypomsti,kazdopadne relaxovat budem..prajem pekny zbytok vikendu.

inka

ahoj,ahoj!damaxy tolko chvaly hned z rana na obed,dakujem ti.ty vieš človeka hned k usmevu i k slzam dojatia dohnať.čo by sme my tu bez teba robili,kto by nas takto povzbudzoval,kto sem nechodi nevie o čo prichadza.a ja som dnes kupila slivkovy lekvar a idem robit buchty.urobila si mi na ne chute takže pozri na ten vplyv.ach aka som ja rada ze sme sa tu stretli.

damaxy

Ahojte dievcata a hlavne Inka pre teba .Vcera som kupila mlyncek na mak taky kvalitny a dne s idem urobit nieco makove.Kedze si nie na icq tak ti aspon takto necham odkaz a mas na mna dorbrý vplyv.Som rada ze si.Pekny den a cely vikend aj vam ostatnym dievcatam

inka

ahojte!via relaxovat nemusiš len tak ze budes sama a nebudeš nič robiť.relaxovat sa da aj aktivne,športom ,tancovanim alebo inymi aktivitami ktore ťa bavia.vlastne ide len o to aby si vypadla z kolotoča povinnosti a stresu z nahanačiek.mne tiež nerobi dobre nečinnosť,ani to nepovažujem za neaky dobry relax,lebo som potom este viac unavena.ovela viac si oddychnem ked ideme s kamoškami niekde na kavu alebo si zacvičit,s priatelmi niekde zatancovať...hovori sa všetko s mierou.takže aj relaxovat treba s mierou aj pracovať treba s mierou.samozrejme v ramci možnosti.my s pp si už musime utvoriť taký režim aby nam vyhovoval,vieme čo nam ubližuje vieme čo nas posilnuje.

via

ahojte babenky,ako sa mate?ja celkom v pohode.barina ja ked som sama doma,automaticky sa mi moj stav zhorsuje,myslim tym,uzkosti sa mi vracaju a je mi viac depresivne.ja sa tiez citim najlepsie ked som zaneprazdnena,lebo vtedy nemam cas mysliet na svoju PP alebo sa bat.neviem ale ci je to tak spravne,i ked moj priatel je toho nazoru,ze ked sa tak citim lepsie-tak je to ok.ja som vzdy rada relaxovala ale v poslednej dobe sa mi nedari,bojim sa relaxovat,aby sa mi v mojom oddychu nevratili paniky,a uzkosti..

damaxy

Jolanka a niektore prijemne chvile a drobne oslavy si robte mimo domu.Ved niekedy staci kolacik a kava a dat sa obsluzit.My takto chodievame.Sme spolu a je nam dobre.