Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
via,ja som sa pytala lebo ked som videl atvoj prispevok 1:13 tak som si hned pomyslela ze bud mas vela roboty pri pc alebo nemozes spat.a ake lieky beries,ja som sa im chcela vyhnut ale asi to bez nich nepojde,uz ako som zacala medovku pit tak je to ovela lepsie,zaspim jak drevo ale v noci sa zobudim a potom tazko zaspavam .teda hlavne nad ranom.
inka co sa tyka spanku to je moj velky problem,ja beriem tabletky na spanie,bez nich by som velmi tazko zaspala,nepokojne spala-a aj velmi skoro zobudila ako ty.zo zaciatku ked som mavala e´ste casto ataky-snivali sa mi aj abnormalne tazke-zle sny.takze lekarka mi predpisuje lieky na spanie,lebo uz vie ako to so mnou je.mozem byt aj totalne unavena ale nezaspim.samozrejme pred PP som byvala velky spachtos,a mala zdravy spanok.
dobrý den dievcata
via,si tak dlho v praci alebo mas tiez problem so spankom ako ja?ja sice zaspim aj o 8 vecer ale potom sa zobudzam v noci o 1 alebo o 2 a o 4 som uz max vyspata a to aj ked idem o 1 alebo o 2 spat.cim mi je lepsie tak tym horsie spim,nemam ponatia cim to je.a hlavne to neviem vyriesit.
ahoj tischka,ako sa maš?ozvi sa ked budes mat cas.
silvi,presne tak to bolo aj u mna,kym som nemala PP tiez som o tychto strankach nevedela.tiez ma podrzali ked mi bolo najhorsie.väcsinou zavitam sem po nejakom tom ataku alebo ked potrebujem poradit,ale citavam casto.cenne su pre mna najviac rady a informacie.vela vdacim tomuto foru.
ahojte len tak zrychla vas zdravim, mam toho teraz nasekane dost takze velmi nestiham ani citat. drzkajte sa mi dievcatka.
Len v robote, doma este nemame internet, az po Vianociach niekedy.
dobre silvi si aj vecer na icq alebo len v robote?ja mam 492394304
Inka, s damaxy a tish si obcas pokecame cez icq. Kedze ho mas aj ty, posielam Ti cislo 361662415. Ked sa Ti bude chciet, napis.