Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

a k tym vedlajšim učinkom,je najlepšie povedat o nich lekarke.neviem kolko ich uživaš ale ak je to už dlhšiu dobu a priznaky nemiznu bude najlepšie lieky zmeniť.

inka

Hrabka neviem co je OCD.ja myslim že ak si sa zverila do ruk dobreho psychiatra tak ti urcite pomoze a mtiez si myslim ze zmenou životeho štylu a pochopenia seba sameho sa da zbaviť všetkeho.na druhej strane to chce velmi vela prace so sebou a le s tym ti pomoze tvoj psychiater a najlepsie je aj psycholog.ja som s atiež na začiatku snažila riešiť problemy sama,ale ked som sa dostala na tuto stranku tak som pochopila že sa budem sama len trapiť a tak som navštivila aj psychologa.teraz sa mam fajn a stale hovorim že dakujem dievčatam na tomto fore,pretože nebyť ich tak by som s aurčite trapila ešte dnes.vela uspechov!

brunca

nemas dobre priznaky z liekov zajdi za nou opat nech ti zmeni lieky! ale vela stastia ti zelam aby si sa z toho dostala.neviem ci chodis k psychiatricke pravidelne. ale odporucala by som ti za nou zajst opat- mam dojem ze sa ti k OCD pridruzilo aj cosi ine.ale vlastnu skusenost s OCD nemam. drzim ti palce.

hrabka

dostala som sa náhodou na túto stránku a som prekvapená, koľko ľudí trpí tou idňstou diagnózou. Ja mám OCD. Trpím tým už 15 rokov, vždy som sa to snažila riešiť sama. Utekala som z domu, aby som tam nebola sama atd. Až tento rok som sa kôli mojim deťom rozhodla navštíviť psychiatričku. Predpísala mi Rivotril a Seroxat. Mávam po nich trpnutie hlavy, občas potenie a pocit závratu. Cítim sa lepšie, ale občas mám chuť plakať, nieviem či sa z toho dá úplne dostať. Napíšte mi prosím akú máte skúsenosť.

inka

dobry podvečer dievčata.všetky už pečiete alebo kde ste?ponuknite neake dobre recepty na vianoce.ja rada malujem medovniky ale tento raz neako nestiham este ich nemam ani upecene.ak mate neaky dobry recept na ne,rada by som vyskusala nieco nove.

damaxy

No a take decembrove meno Lucia je dnes takze Luciam vsetko dobre prajem,na Lucii do vazy konariky forsithie-zlaty dazd a na vianoce rozkvitnu,a miesime aj cesto na medovníky nech trochu odstoji a aby sa prva varka upeceneho stihla aj ochutnat

damaxy

dobre rano vsetkym.tiez sa chystam za povinnostami a idem kym nezaspim,lebo neviem preco a co sa stalo ale o pol piatej som este nespala.Dufam,ze dnes to dohonim.Takze tak dam si kavu ale najprv skusim prechadzku po cerstvom vzduchu.Asi ta predvianocná atmosfera nerobi najlepsie nasim nervom alebo niekomu prave opacne?