Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Urcite nie su len na vianoce nas maly ich moze po cely rok.
tak vas zdravim a som rada ze ste sa ukazali a este do vianoc nakuknete.No starka a ja ideme asi zamiesit na medovniky a neviem neviem ci doziju vianoc,lebo my sme schopni to zjest raz dva.No napecieme dalsie,inak to su dobre kolaciky tieto medovniky.Raz nam ich starka napiekla na dovolenku a ja ze na co a nakoniec sme si kazdy den brali na plaz a tak bodli od hladu z plavania.A potom zasa raz ja som napiekla kamoske na cestu k moru medovniky a ona povedal ze nas zachranili,lebo sme prisli rano do hotela ranjky neviem ci mali alebo nie a veru si urobili kavu a medovnicky k nej.Takze medovniky nie su len na Vianoce hoci mozno sa prave na tie Vianoce narodili.
ja sa budem stresovat az na buduci tyzden teraz si este takpovediac uzivam pracu a mama moja oslavuje 70-ku v sobotu takze vianoce si vychutnam potom
dakujem,byt je uz vyzdobeny,este stromcek,nieco napiec a vianoce mozu klopkat aeste aj tie darceky na tie sa chystame v sobotu.V Ba je taka vyhoda mozes nakupit aj 24 doobeda.Inac aj tebe prijemnu pripravu,ziaden stres.
no nemozes sa starat aj o rodinu aj pracovat.takze tvoj prijem je velky prinos pre celu rodinu.takze prijemnu predvianočnu naladu .
Este nic na vianoce si vedsinou kupujeme spolu,kazdy si vyberie co chce aj tak to ide z jednej kasy a to jeho,moj prijem je materska.
jolanka tak mas krasny darcek a sprijemnene chvile cakania na vianoce.vidis ti chlapi su nakoniec uplne uzasni.preto ich milujeme aj ked nimi nie su.a ty uz mas pre neho darcek na vianoce?
Ahoj Damaxy.Ako sa máš? Stále lepšie a lepšie však? Odhadujem,že už si začala piecť vianočné koláčiky,čo?
ahojte dámy.Aspoň trošku som sem nakukla.V práci ma doslova mučia.Domov chodím len spať. Zdravím hrabku.Hrabka zrejme si tu nová,ale ak budeš v kontakte s týmito osôbkami spoznáš tie stavy lepšie.Ľahšie s nimi budeš zápasiť.Mňa osobne, keď chytá úzkosť,panika pomáhajú mi slová ako : to zvládneš,to užpoznáš...Predýcham to a o chvíľu je to preč. (podotýkam od báb,ktoré to poznajú,ktoré skutočne vedia o čom hovorím)maj sa
ahoj dievcence,vidim,ze stale niekomu pomahate,tak ako i mne.Ja sa dnes nechcem stazovat,ale pochvalit akeho mam uzasneho muzicka.V sobotu ma vytahol na vilet, vraj k jednym z namim,nakoniec sa z toho vyklulo,ze ide zaplatit zalohu za dakcek k mojim 30 narodeninam,ktore mam sice az v january.Darcekom je vtak po ktorom uz od mala snivam,je to zako.No neni uzasny.Zaka dostanem az vo februari,pretoze je este mladatko a treba ho krmit rucne,ale doma mam uz aspon fotky a kazde dva tyzdne budem dostavat nove.Pochvalit som sa chcela uz aj skor,ale doteraz som behala s malym po lekaroch a v sobotu tu okolo mna behal moj muz.tak som nechcela aby si to cital.