Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

jolanka

nepeciem,ale mam tetu co pecie,takze maly si pochutnava takto,zlaty dazd uz mam vo vaze s ceresnou je problem,v BA je prkne hnusne hmla a mrholi.ODkial si,jeden cas som chodila do Jana lyzovat.

damaxy

jolanka a vypekas aj ty medovniky? a aj zdobis?Ja som ked boli moji mali este mali sme zdobili spolu s cokoladou a bielkom.To je na tych predvianociach pekne ze piect spolu,zdobit spolu, pustit vianocnu muziku a rozpravat si.Dnes som este odsklbla dve vetvicky z ceresne myslim ze ked je takto teplo vykvitne do Stedreho vecera.este sa da aj zlaty dazd odtrhnut takze kto chce este stihne a mame doma Vianoce a aj jar.Inak dnes bola u nas na Liptove tak slnecno ze nech nemame snehu na ceste a trave by som myslela ze ide Velka noc.

jolanka

ahoj hrabka,v com zlyhas,v nicom a preco by si mala?tvoja minulost sa skoncila,nic sa neopakuje kazdy den je iny,kazdy den sa zacna nieco nove nikdy nic nie je rovnake a ani nikto nie je rovnaky.Zajtra ta caka krasny den,tak ho pekne vyuzi a nezaoberaj sa tym co nezvladnes.Na vsetko sa da pozriet i z inej strany.

hrabka

Ďakujem Vám všetkým za povzbudzujúce slová, som rada, že som našla túto stránku,konečne som sa pripojila a som z práce doma. Na zajtra som si zobrala dovolenku, tak mi držte palce. Po dlhom čase budem s dcérou sama doma