Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Prosím vás, neviete, či môže Frontin predpísať aj obvodná lekárka?
Via ja nepoznam nemam skusenost mas novy liek alebo čo?
caute baby,mate niekto skusenosti s Mirzatenom?
v Petrzalke urcite nie,ani keby bolo slnko
Mrholi dazd alebo sniezik s dazdom a hmla ojoj to by si ani tu ceresnu nenasla
No da sa povedat ze by som kamenom dohodila
nepeciem,ale mam tetu co pecie,takze maly si pochutnava takto,zlaty dazd uz mam vo vaze s ceresnou je problem,v BA je prkne hnusne hmla a mrholi.ODkial si,jeden cas som chodila do Jana lyzovat.
jolanka a vypekas aj ty medovniky? a aj zdobis?Ja som ked boli moji mali este mali sme zdobili spolu s cokoladou a bielkom.To je na tych predvianociach pekne ze piect spolu,zdobit spolu, pustit vianocnu muziku a rozpravat si.Dnes som este odsklbla dve vetvicky z ceresne myslim ze ked je takto teplo vykvitne do Stedreho vecera.este sa da aj zlaty dazd odtrhnut takze kto chce este stihne a mame doma Vianoce a aj jar.Inak dnes bola u nas na Liptove tak slnecno ze nech nemame snehu na ceste a trave by som myslela ze ide Velka noc.
ahoj hrabka,v com zlyhas,v nicom a preco by si mala?tvoja minulost sa skoncila,nic sa neopakuje kazdy den je iny,kazdy den sa zacna nieco nove nikdy nic nie je rovnake a ani nikto nie je rovnaky.Zajtra ta caka krasny den,tak ho pekne vyuzi a nezaoberaj sa tym co nezvladnes.Na vsetko sa da pozriet i z inej strany.