Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahojte dievcata,ako vidim vsetky ste ponorene do pripravy vianoc tak vam aspon takto: krasne a pozehnane Vianoce,plne lasky porozumenia, pokoja.Dakujem za pomoc a podporu ,rady.Dufam ze po vianociach sa tu este stretneme.
Ahojte dievčatá, dnes som posledny raz v práci, ako viete tak som dala výpoveď. Chcela by som všetkým poďakovať za Vašu podporu vo chvílach ked mi bolo najhoršie. Za Vaše povzbudzujúce slová. Všetkým prajem krásne Vianoce,veľa pohody, lásky, šťastia a hlavne veľa veľa zdravia. Doma internet nemám takže zároveň aj šťastné vykročenie do Nového roka. Tento bol dobrý, ale ten ďalší bude lepší a s touto myšlienkou doňho asi vstupovať. Takže ešte raz šťastné a veselé a veľa radosti pod stromčekom.
ahojte dievcata,tak veru ja som s akonecne dostala do toho spravneho vianocneho osialu.kenocne mam cas piect a pojdem este neake darceky dokupit a vianoce moze prist.tesim sa aka bude pohoda a budeme vsetci spolu dlhej dobe.neviem ci sa sem este dostanem a tak Vam vsetkym prajem :Šťastne a vesele prežitie vianočnych sviatkov,prežite ich v pohode a v zdravi hlavne.silvestra nech mate veseleho a radostneho a do noveho roka si zaželajte všetko čo vam chyba ale hlavne vela lasky a zdravia!majte sa krasne a držte sa v pohode a v pokoji!
Ako vidim vsetky vypekate nikto nekeca.len tak dalej praca slachti.
Ahojte dievcence,ja nerozumiem co je na vianociach take strsujuce,podla mna je to najkrajsie obdobie,pustim si koledy a spievam si,pritom robim co je treba,horsie je ak upracem a nevydrzi to ani hodinu vtedy zurim,ale co uz,na to si musim zvyknut ,ked mam 2 deti ( 2,80 rokov).Muz si tuka po cele ked tu hraju koledy ale mna ukludnuju.Prajem vam pokojne predvianocne obdobie.
samozrejme ze mame biolampy
ahojte, tak uz len par dni a caka ma tazky relax, musim premysliet sposob aby sa mi z toho tazkeho nicnerobenia nepohorsilo. pekny dnik prajem
ahojte babenky,ja vas obdivujem-ako si pekne peciete kolaciky a vianocne cukrovinky,to ma tak tesi,ja by som asi nedokazala,mam uz i tak vsetkeho vyse hlavy,ale dnes som bola trochu nakupovat,a zacala som sa ponahlat,stres atd..ale potom som sa zastavila a povedala som si-"naco sa ponahlas!tak som si uvedomila ze vela krat aj ja sa sama stresujem.a tak som spomalila,a zacala si vsetko viac vychutnavat a bolo mi super..takze ziadny stres :-))
Mudro pises Jasmina a podobne aj tebe prajem pokoj v dusi.